Vervang uw distributieriem en ontvang een Total Tankcard T.W.V. €20,-

Vervang uw distributieriem en ontvang een Total Tankcard T.W.V. €20,-

Citroën distributieriem vervangen

 

De distributieriem in uw Citroën is de drijvende kracht van de motor en is van essentieel belang voor het draaien van de motor. Een distributieriem is aan slijtage onderhevig en moet daarom preventief en periodiek vervangen worden. Wanneer de distributieriem breekt stopt de motor van uw Citroën onmiddellijk en is er grote kans op kostbare schade. Wij adviseren u dan ook om uw distributieriem tijdig te laten vernieuwen, vaak is het daarbij verstandig om ook de waterpomp en spanrollen preventief te laten vervangen.

We draaien er niet omheen; dit is niet de goedkoopste reparatie maar wel een onvermijdelijke. Afhankelijk van uw budget en autogebruik kunt kiezen tussen originele of Economy onderdelen. U ontvangt nu een Total Tankcard t.w.v. €20,-* bij het vervangen van uw distributieriem dan rijdt u in ieder geval voordelig naar ons toe.

Neem gerust contact met ons op voor advies of bereken de kosten via de onderhoudscalculator. Of maak direct online uw werkplaatsafspraak via de online planner.

 

Werkplaatsafspraak

Wat is een distributieriem?

De distributieriem is een getande riem die voor de overbrenging tussen krukas en nokkenas van de motor zorgt. Het is een essentieel onderdeel om uw Citroën te laten rijden. Het onderdeel is zo belangrijk dat het door monteurs vaak de Aorta van de motor wordt genoemd.

Wanneer moet de distributieriem van mijn Citroën vervangen worden?

Het verschilt per model en motor wanneer de distributieriem vervangen moet worden. Raadpleeg het instructieboekje of het onderhoudsschema van uw Citroën voor de leeftijd en/of kilometerstand waarbij de distributieriem vervangen moet worden. Twijfelt u of weet u het niet zeker, neem dan contact op met één van onze Citroën vestigingen.

 

 

* U ontvangt een Total Tankcard op uw huisadres binnen 5 werkdagen nadat u de de werkplaatsfactuur heeft gestuurd naar citroenservicenl@citroen.com


Terug naar overzicht

Nieuws

Opel Vivaro-e vanaf 2020

Lees verder

Onze acties

DS3 CROSSBACK PureTech 130 Automatic Performance Line nu met €3.000,- korting

  • Van: €45.419,00
  • Uw korting € 3.000,-
  • Voor: Voor €42.419,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen