Alfa Romeo Ruitenservice

Alfa Romeo Ruitenservice

U kent het gevaar van opspattende steentjes. Een klein steentje is al voldoende om een lelijke ster in de voorruit te veroorzaken. Deze belemmert niet alleen uw zicht, maar verzwakt ook uw voorruit. Motorhuis repareert snel en vakkundig.

Werkplaatsafspraak Contact opnemen


De ruiten van uw auto vormen een belangrijk onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Het is dan ook verstandig om schade aan uw autoruit zo snel mogelijk te laten repareren en indien nodig de ruit te vervangen.

Herstel bij Motorhuis

Gelukkig kan uw Alfa Romeo dealer Motorhuis de schade meestal eenvoudig repareren en zo verdere problemen voorkomen. Onze getrainde Alfa Romeo monteurs kennen uw Alfa als geen ander en weten dus precies hoe wij uw voorruit het beste kunnen herstellen.

Snelle reparatie van uw voorruit
Kleine schades kunnen wij eenvoudig repareren met speciale kunsthars. Voor een optimaal resultaat verwijdert wij eerst alle vocht, verontreinigingen en eventueel luchtbelletjes met een zogenaamde vacuümklok. Daarna wordt de speciale hars in de voorruit geïnjecteerd om de beschadiging te repareren.

Voorkom een APK-herkeuring
Daarnaast kunnen wij vóór de APK uw ruit beoordelen en zo een eventuele herkeuring voorkomen. Een scheur of een barst met uitlopers in uw voorruit kan bij de APK immers een reden zijn om uw auto af te keuren.

Voor uw ruitreparatie aan uw Alfa Romeo kunt u altijd bij onze Motorhuis vestigingen terecht. Scheurtje of sterretje? Maak direct een afspraak!

Werkplaatsafspraak Contact opnemen


Terug naar overzicht

Nieuws

Uw Prestatiebonus

Tot 31 december krijgt u 50% voordeel op alle opties op voorraadmodellen. Dit voordeel kan oplopen tot wel € 8.865,-.

Lees verder

Onze acties

Alfa Romeo Giulia nu met € 2.000,- korting

  • Van: €43.250,00
  • Uw korting € 2.000,00
  • Voor: €41.250,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen