Autoschade

Autoschade

Schade aan uw auto kan op veel manieren ontstaan. Een ongeval, een verkeerde manoeuvre, steenslag of vernielzucht, het zijn enkele oorzaken van deuken, krassen en andere beschadigingen. Gelukkig kan autoschade in de meeste gevallen onzichtbaar en zonder kwaliteitsverlies hersteld worden.

Voor schadeherstel schakelen wij altijd de hulp van onze collega’s van Autoschadehuis in. Zij beschikken over alle benodigde kennis en middelen. Door op één van onderstaande knoppen te klikken wordt u direct naar de juiste pagina van Autoschadehuis geleid. Uiteraard kunt u ook gewoon contact opnemen met uw vertrouwde Motorhuis vestiging. Wij zullen vervolgens contact opnemen met de dichtstbijzijnde Autoschadehuis vestiging.

Meer over Autoschadehuis

Autoschadehuis is een grote schadehersteller met meerdere vestigingen in het verzorgingsgebied van Motorhuis. Autoschadehuis behoort tot dezelfde groep bedrijven waartoe ook Motorhuis behoort waardoor onze (communicatie) lijnen kort zijn. Hierdoor kunnen we ons volledig richten op het bedienen én ontzorgen van u als klant.

Merk erkend schadeherstel

Moderne auto’s worden steeds complexer. Toegepaste materialen vragen om andere verbindingstechnieken en elektronische componenten vragen om verregaande technische kennis. Merk specifieke kennis wordt steeds belangrijker om schadeherstelwerkzaamheden op een veilige en kwalitatief goede manier uit te voeren. Autoschadehuis is gecertificeerd merk erkend schadehersteller voor alle automerken van Motorhuis. Medewerkers van Autoschadehuis zijn hiervoor opgeleid door de fabrikant en het herstel van uw Opel, Citroën, DS, Fiat, Alfa Romeo of Jeep wordt daardoor daadwerkelijk volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd. Wanneer u kiest voor schadeherstel bij Autoschadehuis behoudt uw auto de fabrieksgarantie en over de reparatie zelf heeft u maar liefst 4 jaar BOVAG garantie.

Verzekering

Indien uw schade een verzekeringsschade betreft dient u de schade aan te melden bij uw verzekeraar. De verzekeraar kan vragen om een ingevuld schadeformulier op te sturen. Bij sommige verzekeraars of intermediair kunt u de schade ook telefonisch of zelfs via sms melden. Autoschadehuis is aangesloten bij diverse netwerken van verzekeringsmaatschappijen waardoor zij u diverse voordelen kunnen bieden bij de afwikkeling van uw schade.

Wat mag u verwachten!

Al bijna 40 jaar kunt u bij Autoschadehuis terecht met autoschade. Autoschadehuis repareert conform geldende richtlijnen en doet geen enkele concessie als het gaat om veiligheid van de berijder en de inzittenden van de auto.

Tijdens de reparatie kunt u rekenen op vervangend vervoer zodat u de gehele reparatieperiode mobiel blijft. In overleg is het ook mogelijk gebruik te maken van haal- en brengservice of alternatief vervoer.

Na de schadeherstelling zorgt Autoschadehuis voor een vlotte financiële afwikkeling van de schade rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij.

Kom gerust langs op één van de vestigingen voor een beoordeling van uw schade en een inschatting van de herstelkosten. Of meld uw schade direct online, een medewerker van Autoschadehuis neemt daarna contact met u op.

Het motto van Autoschadehuis “van binnen weten dat het goed zit” laten ze u graag ervaren.


Terug naar overzicht

Nieuws

Fiat Pro Voorraadweken

Lees verder

Onze acties

Fiat Panda Cross

  • Van: €21.242,00
  • Uw korting € 2.000,-
  • Voor: Voor €19.242,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen