Citroën Airco Service

Citroën Airco Service

Fris en koel in uw Citroën rijden? Kom bij Motorhuis langs voor de Citroën Airco Service.

Contact opnemen Werkplaatsafspraak

Er zijn diverse soorten onderhoud voor uw airco mogelijk. Regelmatige controle en reiniging is van groot belang en afhankelijk van hoe intensief uw airco gebruikt wordt, is periodiek opnieuw vullen en/of onderhoud ook aan te raden.


Motorhuis voert de Airco Service van uw Citroën uit. Zo weet u zeker dat uw airco behandeld is conform de kwaliteitseisen van Citroën zelf en geniet u van schone en frisse lucht in uw auto.

Citroën Airco Service

Hierbij hanteert Motorhuis voor Citroën Airco Service de volgende prijzen:

  • Airco Check: € 29,-
  • Airco Geurbehandeling: € 29,-

We controleren de werking en temperatuur van uw airco, controleren alle leidingen en geven uw airco een geurbehandeling.

  • Airco Ozon Reiniging: € 49,-

We controleren de werking en temperatuur van uw airco, controleren alle leidingen, geven uw airco een geurbehandeling en voeren een intensieve reiniging uit.

  • Airco Vullen: € 109,50,-
  • Airco Onderhoud: € 149,-

Wij raden u aan om een check aan uw airconditioning jaarlijkse te laten uitvoeren, een grondige airco service om de 2 à 3 jaar uit te laten voeren. De complete onderhoudsbeurt van de airco is ook hét ideale moment om te checken of de interieurfilter vervangen moet worden.

Wilt u meer informatie of werkt uw airco niet goed?

Neem direct contact op met onze service medewerkers of maak meteen een afspraak. U bent bij Motorhuis, uw Citroën dealer, méér dan welkom.

Contact opnemen Werkplaatsafspraak


Terug naar overzicht

Nieuws

black friday

BLACK FRIDAY bij Motorhuis

De wintertijd is weer sinds enige tijd ingegaan en we bereiden ons al voor op de naderende feestdagen. Dit betekent dat Black Friday voor de deur staat. Dit jaar valt deze actiedag op 24 november. Bij Motorhuis profiteert u niet alleen op vrijdag, maar ook op zaterdag 25 november van spectaculaire kortingen.

Lees verder

Onze acties

Motorhuis actie: Citroën C3

  • Van: € 19.995,00
  • Uw korting € 3.000,-
  • Voor: € 16.995,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen