Citroën onderhoudspakket

Citroën onderhoudspakket

Wilt u uw auto in topconditie houden? Kies dan voor onderhoud bij uw Citroën erkend reparateur. Bij Motorhuis is uw Citroën in vertrouwde handen.

Contact opnemen Werkplaatsafspraak

Motorhuis gebruikt namelijk originele onderdelen met minimaal een jaar garantie. Ook werken bij ons specialisten die zijn opgeleid door de importeur en die uitsluitend gereedschap gebruiken dat speciaal voor uw Citroën is gemaakt.


Basis Citroën onderhoudsbeurt

Met een Basis onderhoudsbeurt blijft uw Citroën altijd zo goed als nieuw. Citroën heeft een aantal officiële onderhoudsmomenten voorgeschreven. Dit kan ieder jaar of iedere 2 jaar zijn, afhankelijk van hoeveel kilometers u per jaar rijdt. En nu profiteert u ook nog eens van vaste lage prijzen!

Zo kost een basis onderhoudsbeurt voor de C1 slechts € 149,- en voor de C3 € 219,-, voor de overige modellen kost dit € 249,-.

Aanvullende pakketten Citroën pakketten

Afhankelijk van de leeftijd of het aantal gereden kilometers kunnen aanvullende werkzaamheden nodig zijn, zoals onderstaande:

  • Luchtfilterpakket
  • Brandstoffilterpakket
  • Interieurfilterpakket
  • Bougiespakket
  • Remvloeistofpakket

Afspraak maken bij uw Citroën Dealer

Maak direct bij Motorhuis een afspraak voor een Citroën onderhoudsbeurt. Liever eerst een offerte opvragen bij Motorhuis? Dat kan natuurlijk ook. Uiteraard kunt ook eerst contact met ons opnemen via onze Klantenservice of via één van onze vestigingen. U bent méér dan welkom!

Contact opnemen Werkplaatsafspraak


Terug naar overzicht

Nieuws

Nu bij Motorhuis de Citroen C3 Aircross

NIEUWE COMPACTE SUV CITROËN C3 AIRCROSS

De op de concept car C-Aircross van begin 2017 geïnspireerde nieuwe CITROËN C3 AIRCROSS geeft op zijn eigen onderscheidende wijze een vervolg op het SUV-offensief van het merk met een uniek design met een stoer en origineel karakter. Bekijk de video’s en foto’s van de auto.

Lees verder

Onze acties

Motorhuis actie: Citroën C3

  • Van: € 19.995,00
  • Uw korting € 3.000,-
  • Voor: € 16.995,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen