Citroën ruitenservice

Citroën ruitenservice

Iedere automobilist kent het gevaar van opspattende steentjes. Een klein steentje is al voldoende om een lelijke ster in de voorruit te veroorzaken. Deze belemmert het zicht en verzwakt ook de voorruit. Motorhuis repareert dit snel en vakkundig.

Contact opnemen Werkplaatsafspraak


De ruiten van uw auto vormen een belangrijk onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Het is dan ook verstandig om schade aan uw autoruit zo snel mogelijk te laten repareren en indien nodig de ruit te vervangen.

Citroën ruitenherstel bij Motorhuis

Gelukkig kan uw Citroën dealer, Motorhuis de schade meestal eenvoudig repareren en zo verdere problemen voorkomen. Onze Citroën specialisten kennen uw Citroën als geen ander en weten dus precies hoe zij de voorruit het beste kunnen herstellen.

Snelle reparatie van uw voorruit

Kleine schades kunnen wij eenvoudig repareren met speciale kunsthars. Voor een optimaal resultaat verwijderen wij eerst alle vocht, verontreinigingen en eventueel luchtbelletjes met een zogenaamde vacuümklok. Daarna wordt de speciale hars in de voorruit geïnjecteerd om de beschadiging te repareren.

Voorkom een APK-herkeuring

Daarnaast kunnen wij vóór de APK uw ruit beoordelen en zo een eventuele herkeuring voorkomen. Een scheur of een barst met uitlopers in uw voorruit kunnen bij de APK immers een reden zijn om uw auto af te keuren.

Voor uw ruitreparatie bent u dus bij Motorhuis aan het juiste adres! Maak online een afspraak of neem contact op met één van onze vestigingen. U bent bij Motorhuis, méér dan welkom.

Contact opnemen Werkplaatsafspraak


Terug naar overzicht

Nieuws

Kom langs van 25 t/m 29 mei voor de nieuwe Citroën Ë-C3

Lees verder

Onze acties

Citroën Jumpy L2 2.0 nu met € 6.500,- korting

  • Van: €32.560,00
  • Voor: Voor €26.060,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen