DS airco service

DS airco service

Fris en koel uw DS uitstappen? Kom bij Motorhuis langs voor een airco controle. Er zijn diverse soorten onderhoud voor uw airco mogelijk. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen uw DS airco te reinigen. Uw systeem systeem wordt vrijgemaakt van bacteriën en een onfrisse geur. Met de Airco Service wordt het koudemiddel gevuld en gerecycled. Combineert u beide dan bent u het voordeligste uit. Maak snel een afspraak voor uw aircoservice naar keuze.

Contact opnemen Werkplaatsafspraak


Motorhuis voert de Airco Service van uw DS uit. Zo weet u zeker dat uw airco behandeld is conform de kwaliteitseisen van DS zelf en geniet u van schone en frisse lucht in uw auto.

DS AIRCOCHECK

De airconditioning in de uw auto bewijst zowel in de zomer als in de winter haar dienst. In de zomer zorgt ze voor een prettig klimaat in uw auto, in de winter zorgt de airco ervoor dat het vocht dat in de lucht zit beter uit uw auto wordt afgevoerd.

Voor een goede werking en het behoud van het aircosysteem is het belangrijk uw airconditioning het hele jaar door regelmatig te gebruiken en deze eens in de twee jaar te laten controleren.

Door (onregelmatig) gebruik, vervuiling en condens kan de koelcapaciteit afnemen en kan er schimmelvorming ontstaan. Met de aircocheck controleren de DS-technici het complete aircosysteem.

  • € 29,00 Airco controle
  • € 39,00 Airco reiniging 
  • € 105,00 Airco controleren en vullen (R134a) 
  • € 225,00 Airco controleren en vullen (R1234Y)

 

R134a is een vulmiddel voor de airco wat over enige tijd niet meer is toegestaan door milieu wetgeving
R1234Y is het vervangende middel.

*De getoonde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW.


Wilt u meer informatie of werkt uw airco niet goed?

Neem direct contact op met onze service medewerkers of maak meteen een afspraak. U bent bij Motorhuis, uw DS dealer, van harte welkom.

Werkplaatsafspraak

Adriaan legt uit hoe de werking van een airco gecontroleerd kan worden.


Terug naar overzicht

Nieuws

DS7 days of inspiration van 13 t/m 19 november

Lees verder

Onze acties

  • Van:
  • Voor:
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen