Fiat APK

Fiat APK

Uw Fiat toe aan APK? Kom langs bij Motorhuis voor de Algemene Periodieke Keuring. Onze service teams staan voor u klaar om uw auto veilig op de weg te houden.

Contact opnemen Werkplaatsafspraak

Voor de APK betaalt u slechts € 29,- all in, ongeacht welke auto u rijdt. Heeft u een onderhoudsbeurt ingepland of bent u dat van plan? Dan wordt de keuring gratis uitgevoerd. U betaalt in dat geval alleen de kosten van de emissietest en administratiekosten à € 10,50 totaal.


Controlepunten

Bij de Fiat APK van Motorhuis wordt er gecontroleerd op o.a. remmen, wielophanging, stuurinrichting, schokdempers, verlichting, banden, carrosserie en uitlaatgassen.

Als er tijdens de APK keuring gebreken worden geconstateerd wordt u eerst op de hoogte gesteld en krijgt u een prijsopgave van eventuele reparaties. Pas na uw akkoord wordt uw Fiat gerepareerd.

Contact

Maak direct online een afspraak voor uw APK keuring. Of neem direct contact op met de Motorhuis vestiging bij u in de buurt. Onze service adviseurs staan u graag te woord.

Contact opnemen Werkplaatsafspraak


Terug naar overzicht

Nieuws

Motorhuis Fiat Testdag 10 november

Kom langs tijdens Motorhuis Testdag op zaterdag 10 november en rijd met een gerust hart de winter tegemoet. Wij controleren uw Fiat dan gratis op 18 cruciale punten, waarvan 10 wintergevoelige onderdelen.

Lees verder

Onze acties

Fiat 500 Cabrio met maximale korting van 5.045 euro!

  • Van: €23.490,00
  • Uw korting € 5.045,00
  • Voor: Vanaf €18.445,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen