Fiat onderhoudscontract

Fiat onderhoudscontract

Toe aan een nieuwe Fiat? Het Vast en Zeker onderhouds- en reparatiecontract neemt al uw zorgen uit handen. Met duidelijkheid over onderhouds- en reparatiekosten en altijd verzekerd van mobiliteit.

Contact opnemen Werkplaatsafspraak


Fiat Vast en Zeker

Fiat Vast en Zeker geeft u volledige garantie op de auto voor de looptijd van het contract. Daarnaast heeft u volledige dekking van kosten voor alle noodzakelijke reparaties en onderhoudsbeurten volgens de richtlijnen van de Fiat fabrikant. Verder is mobiliteitshulp geregeld op ieder moment van de dag, bijna overal in Europa.

Een andere auto kopen?

Geen probleem. Bij inruil, verkoop of total loss raken van de auto kan het contract tussentijds worden beëindigd. Hiervoor is wel een kopie vrijwaring nodig.

Vast en Zeker dient binnen drie maanden na aflevering van een nieuwe auto te worden afgesloten. Wacht dus niet met afsluiten en bespreek het direct bij aankoop van uw nieuwe Fiat met de verkoopadviseur. U bepaalt zelf uw looptijd, met keuze uit 12 tot 60 maanden. Onbezorgd rijden door Fiat met Vast en Zeker.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u weten welk tarief voor het reparatie- en onderhoudscontract van uw Fiat model geldt? Neem dan gerust contact op!


Terug naar overzicht

Nieuws

BTW – vrij weken van Fiat

Lees verder

Onze acties

Tipo Stationwagen 1.4 T-Jet 16V 120 Business Lusso met € 7.549,- korting

  • Van: €30.384,00
  • Uw korting € 7.549,00
  • Voor: Voor €22.835,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen