Fiat ruitenservice

Fiat ruitenservice

U kent het gevaar van opspattende steentjes. Een klein steentje is al voldoende om een lelijke ster in de voorruit te veroorzaken. Deze belemmert niet alleen uw zicht, maar verzwakt ook uw voorruit. Motorhuis repareert snel en vakkundig.

Werkplaatsafspraak Contact opnemen


De ruiten van uw auto vormen een belangrijk onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Het is dan ook verstandig om schade aan uw autoruit zo snel mogelijk te laten repareren en indien nodig de ruit te vervangen.

Herstel bij Motorhuis

Gelukkig kan uw Fiat dealer Motorhuis de schade meestal eenvoudig repareren en zo verdere problemen voorkomen. Onze getrainde Fiat monteurs kennen uw Fiat als geen ander en weten dus precies hoe wij uw voorruit het beste kunnen herstellen.

Snelle reparatie van uw voorruit
Kleine schades kunnen wij eenvoudig repareren met speciale kunsthars. Voor een optimaal resultaat verwijdert wij eerst alle vocht, verontreinigingen en eventueel luchtbelletjes met een zogenaamde vacuümklok. Daarna wordt de speciale hars in de voorruit geïnjecteerd om de beschadiging te repareren.

Voorkom een APK-herkeuring
Daarnaast kunnen wij vóór de APK uw ruit beoordelen en zo een eventuele herkeuring voorkomen. Een scheur of een barst met uitlopers in uw voorruit kan bij de APK immers een reden zijn om uw auto af te keuren.

Voor uw ruitreparatie aan uw Fiat kunt u altijd bij onze Motorhuis vestigingen terecht. Scheurtje of sterretje? Maak direct een afspraak!

Werkplaatsafspraak Contact opnemen


Terug naar overzicht

Nieuws

Fiat Pro Voorraadweken

Lees verder

Onze acties

Fiat Panda Cross

  • Van: €21.242,00
  • Uw korting € 2.000,-
  • Voor: Voor €19.242,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen