Jeep onderhoudsbeurt

Jeep onderhoudsbeurt

Geen verrassingen. Met de preventieve onderhoudsbeurten van Motorhuis houden wij uw auto in topconditie. Zodat u altijd kunt rekenen op uw vervoer. Maak een afspraak voor uw onderhoudsbeurt bij Motorhuis.

 

Contact opnemen Werkplaatsafspraak

 


Grote beurt of kleine beurt?

Wij vinden dat onderhoud alleen moet worden uitgevoerd wanneer dit nodig is. Onze service adviseurs adviseren u daarom graag of u het beste voor een kleine beurt, grote beurt of ander onderhoud kunt kiezen. Hierbij wordt gekeken naar de onderhoudshistorie, aantal gereden kilometers en de huidige staat van uw auto.

De kosten van de voordelige all-in pakketprijzen en werkzaamheden voor de onderhoudsbeurt zijn vóóraf vastgesteld. Op basis van uw kenteken, model-code of omschrijving van uw Jeep kunt u de prijs voor uw onderhoudsbeurt online berekenen.

Geavanceerde diagnose

Onze technici worden doorlopend opgeleid en kennen alle technische details van uw auto. Tijdens de onderhoudsbeurt gebruiken ze geavanceerde diagnoseapparatuur en speciale gereedschappen. En als er iets vervangen moet worden dan gebruiken ze alleen originele onderdelen waar u twee jaar garantie op heeft.

Onderhoudsbeurt combineren met APK

Heeft u al nagedacht over het combineren van een APK Keuring met een onderhoudsbeurt? Veel Motorhuis klanten kiezen ervoor de APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Zo bespaart u tijd en geld u hoeft tenslotte maar één keer de auto naar Motorhuis te brengen voor onderhoud. Wilt u meer informatie over het combineren van een onderhoudsbeurt met een APK keuring, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak een onderhoudsafspraak

Maak nu direct online een afspraak voor uw onderhoudsbeurt. Met ons online plansysteem weet u precies wanneer het u uitkomt om bij ons langs te komen. Of neem direct contact op met één van onze Jeep. Onze experts staan u graag te woord.

Contact opnemen Werkplaatsafspraak

Of bel 088-088 0323

 


Terug naar overzicht

Nieuws

Business Days

Lees verder

Onze acties

Fiat Panda Cross

  • Van: €21.242,00
  • Uw korting € 2.000,-
  • Voor: Voor €19.242,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen