Opel airco Service

Opel airco Service

Motorhuis adviseert u om de airconditioning of Climate Control van uw Opel regelmatig te laten controleren. Daarmee voorkomt u schade aan het systeem en bent u verzekerd van een optimale werking.

Werkplaatsafspraak Contact opnemen

Zo weet u zeker dat er aan alle kwaliteitseisen voldaan is en uw airco weer in topconditie is.


Airco service

In de filter van uw airconditioning kunnen zich bacteriën ophopen. Dat ziet u niet, maar merkt u wel. Het is van belang dat u uw airconditioning systeem laat controleren, reinigen en zo nodig vloeistoffen laat vervangen. Dan zit u er echt lekker fris en koel bij, en dat merkt u.

Waarom airco service?

Jaarlijkse reiniging van het airconditioning systeem voorkomt schimmelvorming. Schimmels en bacteriën kunnen via het ventilatiesysteem de auto binnendringen en gezondheidsklachten veroorzaken. Bovendien helpt frisse lucht in de auto u om zich optimaal op het verkeer te kunnen concentreren. Dat is vooral ‘s zomers bij hoge temperaturen zeer aangenaam. Maar ook in de winter hebben veel mensen hun airco aanstaan. Bij koud of vochtig weer helpt deze namelijk om uw beslagen ramen snel te ontwasemen. Een goed werkende airco is dan ook echt geen overbodige luxe en onderhoud draagt daaraan bij.

Maak een afspraak

Neem contact op met één van onze vestigingen of onze centrale werkplaatsplanning (088-088 0323) voor advies op maat. U kunt ook direct online een afspraak inplannen voor de Airco service van uw keuze. De airco service kan prima in combinatie met een onderhoudsbeurt of tussentijdse check worden uitgevoerd. Zo rijdt u het hele jaar in een lekkere frisse auto.

Werkplaatsafspraak Contact opnemen

Adriaan legt uit hoe de werking van een airco gecontroleerd kan worden.


Terug naar overzicht

Nieuws

Opel start verkoop nieuwe Corsa en Corsa electric

Lees verder

Onze acties

Citroën Ë-Jumpy L3 H1 nu met € 8.065,- korting

  • Van: €47.060,00
  • Voor: Voor €38.995,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen