Opel Airco Service

Fris en koel in uw Opel rijden? Kom bij Motorhuis langs voor de Opel Airco Service.

Contact opnemen Werkplaatsafspraak

Er zijn diverse soorten onderhoud voor uw airco mogelijk. Regelmatige controle en reiniging is van groot belang en afhankelijk van hoe intensief uw airco gebruikt wordt, is periodiek opnieuw vullen en/of onderhoud ook aan te raden.


Motorhuis voert de Airco Service van uw Opel uit. Zo weet u zeker dat uw airco behandeld is conform de kwaliteitseisen van Opel zelf en geniet u van schone en frisse lucht in uw auto.

Opel airco Service Motorhuis

Vier redenen waarom uw Airco een periodieke service verdient:

1. Comfort

Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt uw Opel heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen uw temperatuurcomfort.

2. Veiligheid

Als uw airco goed functioneert, voorkomt hij dat uw ramen beslaan. Bovendien houdt hij u als bestuurder fris en alert. Tijdens de Opel Airco Service controleert uw Opel Erkend Reparateur de volledige werking van uw aircosysteem. Eventuele reparaties voert uw Opel Erkend Reparateur vakkundig voor u uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven, bijvoorbeeld door het gebruik van Opel ruilonderdelen.

3. Hygiëne

Na verloop van tijd hopen er zich vuil, bacteriën en andere micro-organismen op in uw airco. Tijdens de Airco Service wordt het systeem grondig en hygiënisch gereinigd.

4. Kostenbesparing

Een goed werkend aircosysteem zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken. Met tijdig onderhoud voorkomt u grote reparaties achteraf en bespaart u brandstof.

Opel Airco Service Check

Hierbij hanteert Motorhuis voor Opel Airco Service de volgende tarieven:

  • Airco Fresh Service: € 19,-

We controleren de werking en temperatuur van uw airco, controleren alle leidingen en geven uw airco een geurbehandeling.

  • Airco Clean Service: € 49,-

We controleren de werking en temperatuur van uw airco, controleren alle leidingen, geven uw airco een geurbehandeling en voeren een intensieve reiniging uit.

Laat uw Opel Airco regelmatig onderhouden

Indien u niet met regelmaat uw airco laat onderhouden, wordt u binnen de kortste keren geconfronteerd met een defect systeem. En natuurlijk gebeurt dit net op het moment dat het u niet uitkomt!

Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt – naast koeling – voor smering van de airco. Door onvoldoende smering van het systeem kan ernstige schade ontstaan. Plan daarom tijdig een Opel Airco Check bij ons in!

Wilt u meer informatie of werkt uw airco niet goed?

Bij Motorhuis weten wij alles van uw Opel en uw airco! Neem direct contact op met onze service medewerkers of maak meteen een afspraak. U bent bij Motorhuis, uw Opeldealer, méér dan welkom.

Contact opnemen Werkplaatsafspraak


Terug naar overzicht

Nieuws

Veel voordeel tijdens The Big Event!

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa Favourite nu met € 3.000,- korting

  • Van: € 18.700,00
  • Uw korting € 3.000,-
  • Voor: Voorraad model € 15.700,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen