Opel airco Service

Opel airco Service

Fris en koel uw Opel uitstappen? Kom bij Motorhuis langs voor een airco controle. Er zijn diverse soorten onderhoud voor uw airco mogelijk. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen uw Opel airco te reinigen. Uw systeem systeem wordt vrijgemaakt van bacteriën en een onfrisse geur. Met de Airco Service wordt het koudemiddel gevuld en gerecycled. Combineert u beide dan bent u het voordeligste uit. Maak snel een afspraak voor uw aircoservice naar keuze.

Contact opnemen Werkplaatsafspraak

Adriaan legt uit hoe de werking van een airco gecontroleerd kan worden.


Vier redenen waarom uw Airco een periodieke service verdient:

1. Comfort

Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt uw Opel heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen uw temperatuurcomfort.

2. Veiligheid

Als uw airco goed functioneert, voorkomt hij dat uw ramen beslaan. Bovendien houdt hij u als bestuurder fris en alert. Tijdens de Opel Airco Service controleert uw Opel dealer de volledige werking van uw aircosysteem. Eventuele reparaties voert uw Opel dealer vakkundig voor u uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven, bijvoorbeeld door het gebruik van Opel ruilonderdelen.

3. Hygiëne

Schone, frisse lucht in uw auto, u kunt niet zonder. Het is beter voor uw gezondheid. En verhoogt uwrijcomfort. Om dat – dag in, dag uit – voor elkaar te krijgen, moet uw airco zelf ook schoon zijn enblijven. Daarom is het belangrijk uw airco regelmatig te laten controleren. En zo nodig te reinigen. Dat voorkomt pollen, bacteriën, stof en nare geurtjes.Uw Opel dealer verzorgt gratis een vrijblijvende controle van de airco. Tegen een scherpe prijs voeren wij ook het onderhoud aan uw aircosysteem uit. Wij gebruiken hiervoor airco well® producten, een compleet aircoreinigingssysteem dat zorgt voor een gezond klimaat in uw auto.

4. Kostenbesparing

Een goed werkend aircosysteem zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken. Met tijdig onderhoud voorkomt u grote reparaties achteraf en bespaart u brandstof.


Een gezond klimaat in uw auto. Geen overbodige luxe.
Geef uw airco een opfrisser. Maak een afspraak voor één van onderstaande pakketten of vraag hier meer informatie.

Gratis voor MyOpel leden
Airco Service Check

  • Controle van werking airco en temperatuur
  • Visuele controle leidingen

We controleren de werking en temperatuur van uw airco en controleren alle leidingen.


Airco Well
Service 1 € 39,-

  • Intensieve fysieke reiniging van pollenfilterbehuizingen en de omgeving.

We controleren de werking en temperatuur van uw airco, controleren alle leidingen, geven uw airco een geurbehandeling en voeren een intensieve reiniging  van de pollenfilterbehuizing uit.


Airco Well
Service 2 € 89,-

  • Grondige fysieke reiniging van de verdamper en pollenfilterbehuizing en de omgeving.

We controleren de werking en temperatuur van uw airco, controleren alle leidingen, geven uw airco een geurbehandeling en voeren een intensieve reiniging van de verdamper en pollenfilterbehuizing uit.


Laat uw Opel Airco regelmatig onderhouden

Indien u niet met regelmaat uw airco laat onderhouden, wordt u binnen de kortste keren geconfronteerd met een defect systeem. En natuurlijk gebeurt dit net op het moment dat het u niet uitkomt!

Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt – naast koeling – voor smering van de airco. Door onvoldoende smering van het systeem kan ernstige schade ontstaan. Plan daarom tijdig een Opel Airco Check bij ons in!

Wilt u meer informatie of werkt uw airco niet goed?

Bij Motorhuis weten wij alles van uw Opel en uw airco! Neem direct contact op met onze service medewerkers of maak meteen een afspraak. U bent bij Motorhuis, uw Opeldealer, méér dan welkom.

Contact opnemen Werkplaatsafspraak


Terug naar overzicht

Nieuws

€ 2.950 Opel Subsidie op een nieuwe Opel Mokka-e en Corsa-e

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa Edition1.2 Turbo 100 pk nu met €1.590,- korting

  • Van: €26.589,00
  • Uw korting € 1.590,-
  • Voor: Voor €24.999,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen