Opel APK

Opel APK

Uw Opel toe aan APK? Kom langs bij Motorhuis voor de Algemene Periodieke Keuring.

Werkplaatsafspraak Contact opnemen

Voor de Opel APK betaalt u slechts € 29,- all in. Bent u lid van MyOpel? Dan betaalt u € 19,- all in! Heeft u een onderhoudsbeurt ingepland of bent u dat van plan? Dan wordt de keuring gratis uitgevoerd. U betaalt in dat geval alleen de en administratiekosten à € 10,50.


Opel APK

Wanneer uw Opel voor de APK aan de beurt is ontvangt u automatisch bericht. Laat de APK tijdig uitvoeren, anders mag u met uw Opel de openbare weg niet meer op. Dit geldt ook voor afgekeurde auto’s, deze mogen pas rijden nadat de gevonden gebreken zijn verholpen.

Opel APK Controlepunten

Bij de Opel APK van Motorhuis wordt er gecontroleerd op o.a. remmen, wielophanging, stuurinrichting, schokdempers, verlichting, banden, carrosserie en uitlaatgassen.

Als er tijdens de APK gebreken worden geconstateerd wordt u eerst op de hoogte gesteld en krijgt u een prijsopgave van eventuele reparaties. Pas na uw akkoord wordt uw Opel gerepareerd.

Contact

Maak direct online een afspraak voor uw Opel APK. Of neem direct contact op met de Motorhuis vestiging bij u in de buurt. Onze Opel service adviseurs staan u graag te woord.


Terug naar overzicht

Nieuws

NIEUW CITROËN C5 X

Lees verder

Onze acties

Opel Grandland X demo Business Edition Hybrid met € 7.502,- fiscaal voordeel/korting

  • Van: €42.465,00
  • Fiscaal voordeel/korting € 7.502,-
  • Voor: Voor €34.963,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen