Opel Onderhoudsbeurt

Opel Onderhoudsbeurt

Goed onderhoud van uw Opel is van belang wanneer u altijd op uw Opel wilt kunnen vertrouwen. En het beste onderhoud van uw Opel krijgt u uiteraard bij Motorhuis. Wij maken gebruik van originele onderdelen met twee jaar garantie, onze specialisten zijn getraind door de importeur, werken met speciaal voor Opel ontwikkeld gereedschap en hanteren door de fabriek voorgeschreven onderhoudsbeurten tegen vaste, aantrekkelijke tarieven.

Werkplaatsafspraak

Mobiliteitsgarantie voor uw Opel

En dat alles ook nog eens met mobiliteitsgarantie. Ja, dat hoort u goed! Laat u bij ons periodiek onderhoud uitvoeren, dan ontvangt u namelijk van ons Opel Pechhulp, een gratis verlenging van de mobiliteitsgarantie voor 12 maanden of tot de volgende onderhoudsbeurt. De voordelen:

 • Originele onderdelen met 2 jaar garantie
 • Onze monteurs zijn opgeleid door de importeur
 • Wij werken met door Opel ontwikkeld gereedschap
 • Wij gebruiken vol synthetische olie
 • Wij hanteren door de fabriek voorgeschreven onderhoudsbeurten
 • Extra zekerheid van mobiliteit via Opel Pechhulp
 • U profiteert van scherpe tarieven
 • En u ontvangt extra voordeel als myOpel lid

Olie peilen

Controleer ongeveer eens per maand het oliepeil van uw Opel. Een verkeerd motoroliepeil kan namelijk schade aan de motor veroorzaken. Een te laag oliepeil zorgt ervoor dat de motor niet voldoende wordt gesmeerd, gekoeld en gereinigd. Een te hoog oliepeil zorgt ervoor dat de olie de krukas kan bereiken waardoor de olie wordt opgeklopt en dat is niet goed. Wanneer de olie net onder het minimum zit moet er worden bijgevuld. Rij gerust even bij ons langs zodat wij dit voor u kunnen doen met de juiste olie voor uw type motor.

Vervangend vervoer

Wanneer u uw Opel bij ons brengt voor onderhoud en hem even moet missen, dan kunt u uiteraard rekenen op vervangend vervoer. Hiervoor hanteren wij zeer scherpe tarieven. Bovendien ontvangt u altijd een nagenoeg nieuwe auto, zoveel mogelijk in lijn met het Opel model dat u rijdt.

Maak een afspraak

Maak nu direct online een afspraak voor uw Opel onderhoudsbeurt. Met ons online plansysteem weet u precies wanneer het u uitkomt om bij ons langs te komen. Of neem direct contact op met de Motorhuis Opel vestiging bij u in de buurt. Onze experts staan u graag te woord.

Voor controles, onderhoudsbeurten en reparaties bent u bij ons in de beste handen. Ook als uw Opel ouder is dan 5 jaar. Wij houden graag elke Opel in topconditie. Daarom hebben wij voor u en uw 5+ Opel een exclusieve aanbieding: 10% korting* op uw werkplaatsfactuur.

 

Extra voordeel, speciaal voor u en uw Opel!

5+ service

De Opel 5+ Service is een uniek aanbod voor Opelrijders die lid zijn van myOpel en in het bezit zijn van een Opel ouder dan 5 jaar. De Opel 5+ Service houdt in dat aan Opels van 5 jaar en ouder 10% korting wordt verleend op de factuur van een reparatie of een onderhoudsbeurt.

 *De 5+ korting is van toepassing op alle bij de reparatie en/of onderhoudsbeurt gebruikte onderdelen (inclusief motorolie) en op het aangerekende arbeidsloon.

myOpel.nl

Met myOpel willen wij u als Opel rijder in de watten leggen. Informatie en gebruiksgemak, ledenvoordeel en handige functies die het u als Opel rijder gemakkelijk maken. Exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Meld u kosteloos aan op myOpel.nl.

 


Terug naar overzicht

Nieuws

€ 2.950 Opel Subsidie op een nieuwe Opel Mokka-e en Corsa-e

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa Edition1.2 Turbo 100 pk nu met €1.590,- korting

 • Van: €26.589,00
 • Uw korting € 1.590,-
 • Voor: Voor €24.999,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen