Remmen controle

Remmen controle

Goed werkende remmen zijn onmisbaar op de weg. Bij uw bandenwissel controleert Motorhuis de werking van uw remmen gratis. Bovendien krijgt u 20% korting op de onderdelen die vervangen moeten worden.

Werkplaatsafspraak Alle vestigingen


Gratis controle

De remmen van uw auto bestaan uit diverse slijtageonderdelen: remblokken, remschijven, remtrommels en remvoering. Omdat deze onderdelen aan slijtage onderhevig zijn, moeten ze regelmatig gecontroleerd worden.Tijdens de bandenwissel voeren we deze controle standaard en gratis voor u uit. Bovendien checken we meteen uw profieldiepte én de bandenspanning. Zo weet u zeker dat u na de bandenwissel weer optimale grip op de weg heeft.

20% korting op onderdelen

Mocht tijdens de controle blijven dat één of meerdere remdelen aan vervanging toe zijn, dan vervangen we die pas na uw goedkeuring. Tijdelijk profiteert u daarbij van 20% korting op alle te vervangen remdelen. Daarmee houdt u niet alleen grip op de weg, maar ook maximale grip op uw kosten.

Maak direct een afspraak

Plan direct online uw afspraak voor de bandenwissel in bij de Motorhuis vestiging van uw keuze. Deze remmen controle voeren we dan gratis voor u uit. Heeft u géén zomer- en winterbanden, maar wilt u toch uw banden laten controleren? Plan dan via dit formulier een afspraak in. Of neem contact op met de vestiging van uw keuze.

Werkplaatsafspraak Alle vestigingen


Terug naar overzicht

Nieuws

Opel Corsa ‘Beste Koop 2020’

Lees verder

Onze acties

Opel Ampera-e 5d 60 kWh ev Business+ 150kW automaat

  • Voor: Voor €34.149,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen