Meer dan welkom
  • Maak een afspraak met een accountmanager van Motorhuis
  • Arrestantenbussen Politie Haaglanden
  • Opel Combo zakelijk bij Motorhuis
  • Initial kiest voor de nieuwe Opel Movano
  • Initial kiest voor Motorhuis
  • Fiat Fiorino voor CNG aan Marchall Secutiry Servicers van Motorhuis

Motorhuis Zakelijk

Motorhuis Zakelijke Markt levert maatwerk voor zakelijke rijders en richt zich voornamelijk op grotere wagenparken. Van personenauto's tot op uw wensen aangepaste bedrijfswagens.

Uw mobiliteitsbehoefte, onze expertise

Elke organisatie met een wagenpark heeft eigen wensen. De één gaat voor duurzame mobiliteit, de ander wil graag flexibel blijven en snel geholpen worden bij schade of onderhoud. Uw mobiliteitsbehoefte is sterk afhankelijk van de wereld waarin uw klanten en medewerkers zich bewegen.

Alles onder één dak

Motorhuis maakt onderdeel uit van Markeur en heeft daarmee alle kennis, expertise en daadkracht in huis om uw behoefte naar wens in te vullen. Het Team Zakelijke Markt bezoekt klanten in hun bedrijf. Door mee te denken worden de wensen op gebied van mobiliteit optimaal geïnventariseerd.

Inzicht in nieuwe mogelijkheden

Termen als CO2-footprints, energielabels en mobiliteitsbudgetten zijn aan de orde van de dag en zorgen voor nieuwe wagenparkbehoeften. Deze ontwikkelingen geven u gelijk kans om uw mobiliteitskosten te verlagen. Wilt u snel inzicht hebben in de mogelijkheden die aansluiten op uw wagenparkbehoefte, maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Nieuws en acties

Hieronder vindt u alle nieuws en acties met betrekking tot Motorhuis Zakelijke Markt.

Meer nieuws en acties