Meer dan welkom
Motorhuis

HTM kiest voor Opel

  • Markeur

De Haagse Tram Maatschappij (HTM) is al vele jaren een zeer goede relatie van Motorhuis. Door de vele ontwikkelingen binnen HTM, de markt, het merkenaanbod, hebben HTM en Motorhuis elkaar weer helemaal gevonden.

Plaatsingsdatum: 12-03-2013  |  Nieuwstype: Nieuws

HTM kiest voor OpelHTM is bezig met een vervanging op alle gebieden van kleine personenwagens tot bedrijfswagens. Daarbij wordt gelet op prijs/kwaliteit, service afspraken, etc. Motorhuis is in staat (ook gezien de vorige samenwerking) om Turn-a-Key leveringen tot stand te brengen, waarbij de klant bij aflevering de auto direct inzetbaar kan maken.

De nieuwe Opel Combo
De nieuwe Opel Combo is een perfecte kandidaat voor de HTM. Door zijn nieuwe technieken, hogere laadvermogen en nieuwe motoren past deze perfect in het nieuwe wagenparkbeleid van de HTM. Ook de total cost of ownership gaan op deze manier drastisch naar beneden. Met de zeer zuinige dieselmotoren, de uitstekende wegligging zal deze nieuwe Opel Combo veel gezien gaan worden in de straten van Den Haag.

De Combo dient ter ondersteuning voor de service dienst van de HTM. Het goed gecombineerde standaard uitrustingsniveau komt dan ook helemaal overeen met de wensen en eisen van de HTM.

Wij wensen de HTM dan ook veel goede en veilige kilometers.

Gratis fleetscan
Bent u ook geïnteresseerd in een uitbreiding of vervanging van uw huidig wagenpark? Neem dan contact met ons op.
Wij analyseren gezamenlijk uw huidige wagenpark en laten vervolgens zien welke alternatieven tot verbetering leiden; voor milieu, voor efficiëntie, maar vooral voor uw budget. Vul het formulier hier in voor een afspraak voor onze fleetscan!