Meer dan welkom
Motorhuis

Initial kiest voor de Opel Zafira Tourer

  • Markeur

Bij Initial, de expert in dienstverlening op het gebied van hygiëneoplossingen, bedrijfskleding, linnengoed, cleanroom- en medische diensten, staat duurzaam ondernemen centraal. Vanaf maart rijden de medewerkers rond in een gloednieuwe Zafira Tourer!

Plaatsingsdatum: 11-03-2013  |  Nieuwstype: Nieuws

Motorhuis levert aan Initial

Initial levert voortdurend inspanningen op o.a. het vlak van milieu.
Door te kiezen voor de juiste voertuigen hebben we de uitstoot van uitlaatgassen terug kunnen dringen. Dit is gebeurt op basis van onze fleetscan die wij aanbieden aan zakelijke partners.

Opel Zafira Tourer

Voor het transport van de medewerkers tussen Haarlem en Alkmaar heeft Initial gekozen voor de zuinige en comfortabele nieuwe Opel Zafira Tourer. Deze auto is uitgerust met de 2.0 CDTi ECOFLEX motor die garant staat voor een zeer zuinig verbruik. Door het ideale flex systeem is de auto in 1 handomdraai te veranderen in een 7- persoonsvoertuig, dat uniek is in zijn klasse.

Door het sublieme onderstel, uitstekende wegligging, de volledige nieuwe uitstraling en innovatieve nieuwe techniek  was de keuze door Initial snel gemaakt om voor de nieuwe Opel Zafira Tourer te kiezen. Motorhuis was als Opel importeur de ideale partner om in deze keuze te voorzien.

De auto is daarnaast ook een prachtige eye-catcher op de Nederlandse wegen en zal zeker de nodige aandacht krijgen en verdienen!
Wij wensen de medewerkers hele fijne en leuke kilometers in deze Opel Zafira Tourer.

Gratis fleetscan

Bent u ook geïnteresseerd in een uitbreiding of vervanging van uw huidig wagenpark? Neem dan contact met ons op.
Wij analyseren gezamenlijk uw huidige wagenpark en laten vervolgens zien welke alternatieven tot verbetering leiden; voor milieu, voor efficiëntie, maar vooral voor uw budget. Vul het formulier hier in voor een afspraak voor onze fleetscan!