Meer dan welkom
Motorhuis

Intial kiest voor een nieuwe Opel Movano

  • Markeur

Initial kiest voor de nieuwe Opel Movano van Motorhuis. Wij wensen de medewerkers veel veilige en goede kilometers toe.

Plaatsingsdatum: 17-10-2014  |  Nieuwstype: Nieuws

Initial kiest voor de nieuwe Opel Movano van MotorhuisInitial heeft 7 jaar geleden gekozen voor een uniek concept in Nederland, een verlengde Opel Movano naar een L5 Platform Cabine. Deze bedrijfswagen is één van de routewagens die dagelijks voor Initial alle klanten bevoorraden.

Vervangen van de voertuigen conform de wensen

Na 7 jaar werd het tijd voor vervanging van de voertuigen. Daar de Opel Movano zich zeer goed heeft gehouden in de dagelijkse zware praktijk zijn we samen met Initial gaan zoeken naar de juiste opvolger. De wens van Initial was een verder optimalisatie van de routes, efficiënter werken, meer laadvermogen, lagere kosten en een goede degelijke, moderne uitstraling die helemaal past bij de nieuwe huisstijl van Initial.

De luxe en sterke Opel Movano

Er is uiteindelijk gekozen, na vele vergelijkingen en berekeningen, voor de Opel Movano Chass. Cabine, L2H1, FWD. Door het laagste Chass. gewicht in de markt en de beste opbouw van City-Box (aluminium box uitvoering), Hollandia laadklep, zijdeur voor de snelle bevoorrading kan Initial nu maximaal laden. De auto heeft een laadvermogen van 1100 kg gekregen dat uniek is in de combinatie.Verder is de Opel Movano uitgevoerd met achteruitrijcamera, dodehoekcamera rechts, park-distance achter, white sound voor achteruitrijden, boordcomputer, PDA voor de medewerker. De laadruimte is voorzien van led verlichting en bindrails rondom. De zijdeuren zijn via een brede trap aan de zijkant zeer toegankelijk.

De beste samenwerking

Door de zeer efficiënte samenwerking tussen Initial, Opel,  City-Box & Motorhuis kon de levering binnen 5 weken turn key plaats vinden. Initial zal snel in vele steden nog meer zichtbaarder/herkenbaarder zijn met de prachtige combinatie.

Motorhuis wenst Initial veel veilige en goede kilometers.

Meer weten over een nieuwe bedrijfswagen?

Neem contact op met Motorhuis Fleet&Lease. Maak hier een afspraak met één van onze accountmanagers.