Meer dan welkom
Motorhuis

Koning & Hartman kiest voor Citroën bij Motorhuis

  • Markeur

Koning & Hartman adviseert, ontwerpt, levert, implementeert, onderhoudt en beheert diverse oplossingen op het gebied van telecom, industrie en infrastructuur. Zij hebben een perfecte partner binnen Motorhuis gevonden.

Plaatsingsdatum: 09-07-2013  |  Nieuwstype: Nieuws
De medewerkers zijn constant op zoek naar nieuwe uitdagingen en nieuwe projecten en moeten daarvoor het vrije terrein in. Samen met Motorhuis is er gekeken hoe er voor deze medewerkers een maatwerk-oplossing kan worden gekozen. Deze is gevonden in de Citroën Berlingo GB 75 HDi. Met de uitgebreide Club Economy uitvoering is de Berlingo standaard ruim voorzien van alle belangrijke zaken die vereist worden door Koning & Hartman.

Op maat gesneden

De auto’s zijn af-fabriek direct gelost bij de 4x4 specialist Dangel in Duitsland. Deze bouwt voor Citroen auto’s om naar 4x4 op maat gesneden van de klant.

De auto heeft een spare-differenciel gekregen, speciale bodemplaat voor bescherming , andere banden voor het ruwe terrein, hoger geveerd voor meer ruimte en is inschakelbaar vanaf het dashboard.

Koning & Hartman is nu echt klaar voor het zware werk! Wilt u ook een vrijblijvend gesprek met onze adviseurs over uw wagenpark? Neem dan contact op!