Meer dan welkom
Motorhuis

Rabobank kiest voor Motorhuis

  • Markeur

Rabobank Utrechtse Waarden en Omstreken heeft kantoren in IJsselstein, Lopik, Montfoort, Oudewater en Schoonhoven. Om ook persoonlijk en dichtbij te zijn in de omliggende dorpen, zet Rabobank Utrechtse Waarden de Rabobus in.

Plaatsingsdatum: 05-08-2013  |  Nieuwstype: Nieuws

Rabobank kiest voor Motorhuis

Fiat Ducato

De bus van Rabobank is een servicekantoor op wielen waar klanten terecht kunnen voor de afhandeling van dagelijkse bankzaken zoals het aanvragen van een bankpas en het opnemen van contant geld. De bank zet al een aantal jaar de Rabobus in om haar leden en klanten van dienst te zijn. Sinds 30 juli 2013 kunnen haar leden en klanten kennis maken met de níeuwe bus van Rabobank, die is geleverd door Lamboo Carrosserie uit Zoetermeer in samenwerking met Motorhuis. De bus is voorzien van allerlei gemakken, zoals internet, een kantoorruimte en een koffie- en theevoorziening.

Samenwerking Lamboo Carrosserie en Motorhuis

De lokale Rabobank benaderde Motorhuis met de vraag of wij een bus konden leveren die voldoet aan alle wensen en eisen, rekening houdend met huidige technieken, ontwikkelingen, milieunormen en de Nederlandse wetgeving. Door een zeer nauwe samenwerking tussen Lamboo Carrosserie te Zoetermeer en Motorhuis, hebben we aan die vraag kunnen voldoen.

Lamboo is  zeer gespecialiseerd in alles wat met maatwerk en carrosserieën te maken heeft. Wij als Motorhuis, met een breed merken portfolio, adviseerde de Fiat Ducato Chassis door zijn zeer hoge laadvermogen en vele mogelijkheden op het gebied van ombouw en verlengingen. Met een chassis verlenging kon Lamboo een super lichte, maar uiterst sterke bak plaatsen die van alle nieuwe technieken is voorzien, maar ook nog eens uiterst comfortabel is ingericht. Van klimaatregeling, alle vormen van bankzaken, tot internet, alles kan er gedaan worden.

Maak een afspraak

Met deze levering laten we zien dat we binnen de huidige regelgeving in Nederland een uitstekend vervoersmiddel  kunnen bouwen die aan alle eisen en uiterst comfortabel rijeigenschappen voldoet.Wilt u ook een vrijblijvend gesprek met onze adviseurs over uw wagenpark? Neem dan contact op!