Meer dan welkom
Motorhuis

Staedion rijdt met nieuwe Citroën C1

  • Citroën
  • Markeur

Staedion is een woningcorporatie met meerdere vestigingen in Den Haag. In een stad waarin iedereen een goede, betaalbare en duurzame woning kan vinden. Om hun mobiliteit te verbeteren heeft Staedion gekozen om vijf nieuwe C1's aan te schaffen via Motorhuis Fleet & Lease.

Plaatsingsdatum: 08-09-2014  |  Nieuwstype: Nieuws

Staedion kiest voor MotorhuisStaedion

Staedion is een woningcorporatie met meerdere vestigingen in Den Haag. In een stad waarin iedereen een goede, betaalbare en duurzame woning kan vinden.
De visie van Staedion is glashelder: we zien onszelf als een ondernemer met een maatschappelijke taak, maar we weten dat we het niet alleen kunnen. Samenwerking is noodzakelijk.  Alleen samen ben je sterk!
Dit is ook één van de redenen waarom de samenwerking tussen Staedion - Motorhuis al vele jaren zeer sterk en hecht is.

De nieuwe Citroën C1

De nieuwe Citroen C1 kwam dan ook exact op het juiste moment voor Staedion.  De nieuwe Citroën C1 heeft een dynamische en originele stijl, gekenmerkt door sportieve lijnen en een eigenwijze blik. Alle voertuigen van Staedion, geplakt door Meere Reclamemakers, zijn dan ook niet uit het straatbeeld van Den Haag en omstreken weg te denken.
Door de grote dekking in Den Haag en omstreken zijn er uitstekende service afspraken met Staedion waardoor de mobiliteit ten alle tijden is maar ook wordt gegarandeerd.
Wij wensen Staedion bijzonder veel goede en veilige kilometers toe.

Maak een afspraak

Ook geïnteresseerd in een verhelderend gesprek om de mobiliteit van uw bedrijf te verbeteren? Maak dan gemakkelijk een online afspraak met één van onze accountmanagers. Wie weet kunt u ook profiteren van onze kennis!