Meer dan welkom
Dura Vermeer kiest voor 12 Opels Combo van Motorhuis

Twaalf keer een Opel Combo voor Dura Vermeer

  • Opel
  • Markeur

Dura Vermeer vergroot het wagenpark met 12 nieuwe Opels Combo. En Motorhuis is dan ook trots om deze Opels te mogen leveren.

Plaatsingsdatum: 07-02-2014  |  Nieuwstype: Nieuws

Dura Vermeer kiest voor 12 Opels Combo van MotorhuisWie is Dura Vermeer?

Dura Vermeer is al bijna 160 jaar actief met ontwikkelen en bouwen op het gebied van woning- en utiliteitsbouw en infrastructuur voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn zo veel mogelijk geïntegreerd in de strategie van Dura Vermeer en dagelijkse bedrijfsvoering van de medewerkers en hiermee diep verankerd in de organisatie.

Het duurzaamheids- en mvo-beleid is toegespitst op de peilers Mens, Milieu en Markt en is gebaseerd op acht strategische thema’s. 

Lagere mobiliteitskosten en goede prestaties van de Opel Combo

Mede vanwege deze peilers en thema’s heeft Dura Vermeer gekozen voor deze serie Opel Combo’s in de verlengde versie met inclusief een compleet ingerichte laadruimte. De combinatie van lagere mobiliteitskosten ten opzichte goede motorprestaties, afmetingen en Co2 uitstoot heeft Dura Vermeer doen besluiten om 12 keer voor Opel Combo te kiezen.

Uiteraard is Motorhuis de “huisleverancier” een jarenlange samenwerking en goed partnerschap is de basis van deze relatie. Motorhuis wenst Dura Vermeer veel veilige kilometers toe.

Graag een goed advies?

Neem dan gerust contact op met Motorhuis.