Bedrijfswagen inrichting

Motorhuis biedt u een tal van op- en ombouw mogelijkheden. Deze worden op maat gebouwd door erkende ombouwspecialisten. Wij geven u advies op maat zodat uw bedrijfswagen praktisch wordt afgestemd op uw wensen en de specifieke eisen van uw onderneming.

Maar niet alleen voor bedrijfsinrichting bent u bij ons aan t juiste adres. Ook als het gaat om kiepende laadbakken, gesloten laadbakken met klep, koelwagens of belettering in huisstijl. Wij verzorgen een ‘turn key’ voertuig waarmee u direct operationeel bent. Motorhuis ontzorgt u van A tot Z.

Uw bedrijfswagen

Bij ondernemers gaat het niet alleen om goede en betrouwbare medewerkers, maar een betrouwbare bedrijfswagen is van even groot belang. Een goed uitgeruste bedrijfswagen is afgestemd op de dagelijkse praktijk van uw bedrijf en dat gaat natuurlijk nog beter met een bedrijfswagen die hieraan voldoet. Motorhuis ontzorgen u met de unieke inrichting van uw bedrijfswagen. Met bijvoorbeeld de betimmering van schappen, wanden, dubbele bodem, beveiligde schuifwanden en diverse ombouw mogelijkheden.

De mogelijkheden bij bedrijfswageninrichting of op- en ombouw zijn oneindig. Vraag naar de informatie en mogelijkheden bij één van onze account managers zakelijke markt. Samen wordt er met u gekeken welke inrichting of aanpassing het beste aansluit bij uw werkzaamheden en wensen op dit gebied. Het is uiteraard zeer gewenst voor een ondernemer zoals u wanneer uw materialen op een efficiënte manier worden opgeborgen en vervoerd. Dan kunt u ook uw werkzaamheden efficiënter uitvoeren en meer rendement halen uit uw onderneming.

Betrouwbaarheid en veelzijdigheid

De bedrijfswagens van Opel en Citroen staan voor deze twee belangrijke kenmerken, maar ook onze specialisten. In beide gevallen is er sprake van professionaliteit, expertise op dit vakgebied en het vertrouwen in een uitstekende afwerking

De bedrijfswagen van Opel en Citroen hebben unieke kenmerken die gericht zijn op iedere taak van uw bedrijf, en zo biedt ook Motorhuis hetzelfde. Voor iedere taak of functie van het bedrijf en ieder doel van de bedrijfswagen kan een aangepast op- en ombouw of bedrijfswageninrichting worden gemaakt.

Dus of u nu lat om lat betimmering nodig heeft of een kast inbouw of een gesloten laadbak met hydrolische klep die voldoet aan alle arbo eisen bij Motorhuis wordt al het mogelijke gedaan om uw bedrijfswagen zo goed mogelijk te laten passen bij uw werkzaamheden. Er wordt werk en advies op maat geleverd door de gespecialiseerde medewerkers. De bedrijfswagens van Opel en Citroen zijn zeer zuinig in verbruik, dus aan u om te kijken welke het beste bij u past, of dat de Combo is, de Berlingo, de Vivaro of wellicht de Jumper. Allen zijn berekend, betrouwbaar en veelzijdig.

Deze bedrijfswagens nemen ook moeiteloos een lading mee tot ruim een ton. Bij het inrichten van uw bedrijfswagen wordt bekeken hoe deze lading op de meest efficiënte en veilige manier vervoerd kan worden. Of het gaat om een volledig gekoelde auto die voldoet aan de hcctp norm of een kast inbouw in de laadruimte die voldoet aan alle veiligheid en Arbo eisen.

Bij de Opel en Citroen bedrijfswageninrichting van Motorhuis staat kwaliteit in combinatie met persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel. Met een bedrijfswagen van Motorhuis worden uw werkzaamheden en de daarbij benodigde mobiliteit op uiterst professionele wijze bekeken en uitgevoerd. Wij staan altijd open om het gesprek aan te gaan over uw wensen. Neem nu contact op met een van onze accountmanagers voor een kennismakingsgesprek of vrijblijvende offerte.


Contact opnemen