Trekhaakcentrum

Motorhuis Delft en Motorhuis Velsen zijn aangesloten bij de formule van Trekhaakcentrum.nl. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om voor bijna iedere auto een passende trekhaak oplossing te bieden.


Wij hebben voor elk automerk een trekhaakoplossing

Via de kentekentool kunt u direct een gespecificeerde montageprijs voor uw auto opvragen. Door het invullen van uw kenteken of door middel van merk & model selectie, verschijnen de verschillende mogelijkheden voor de trekhaak en aansluiting.

All-inclusive prijs zonder verrassingen

Voor de meeste merken auto’s is er minimaal een vaste trekhaak leverbaar. Zelfs voor hybride en elektrische voertuigen is een vaste trekhaak vaak mogelijk. Vervolgens kunt u de voor uw auto relevante opties selecteren en volgt hier een all-inclusive montageprijs uit. Hierdoor komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.


TREKHAAK
Gaat u met de caravan of met de fietsendrager op pad? Het ultieme gevoel van vrijheid begint met een trekhaak. Bij Trekhaakcentrum kunt u terecht voor een trekhaak, speciaal gemaakt voor uw auto. Op basis van uw kenteken kunnen wij precies achterhalen welke trekhaak op uw auto past. Voor een uitgebreide keuze en montage bent u bij Trekhaakcentrum aan het juiste adres. Daarnaast krijgt u een leenauto mee, die u kunt gebruiken tijdens de montage van uw trekhaak. Zo kunt u ongestoord uw dagelijkse activiteiten voortzetten, terwijl wij de montage voor onze rekening nemen.

TREKHAAKMONTAGE
Bij Trekhaakcentrum weten we precies welke trekhaak er nodig is voor iedere specifieke auto. En de trekhaakmontage wordt vakkundig uitgevoerd in een van onze vestigingen. Daarnaast bieden we speciale trekhaakmontage aan voor campers. Deze montage is namelijk niet hetzelfde als bij een personenauto of een bus. Door het verlengde chassis van de camper dienen er aanpassingen te worden verricht. Onze experts weten precies wat voor uw voertuig nodig is om de trekhaakmontage gedegen uit te voeren.

TREKHAAK KOPEN
Wilt u een trekhaak kopen maar bent u er niet zeker van welke voor u het beste is? U kunt kiezen uit verschillende soorten, zoals een vaste trekhaak of een afneembare. Niet alle trekhaken zijn geschikt voor uw specifieke type auto. Aan de hand van uw kenteken of merk en model kunt u bekijken welke u kunt laten monteren op uw auto. Mocht u specifieke vragen hebben over de aanschaf van een trekhaak of de combinatie met een fietsendrager, dan kunt u uw vraag aan een van onze specialisten stellen of u kunt bellen naar 085-2020660. We helpen u graag verder.


Dit mag u van ons verwachten

 • Levenslange garantie op de montage
 • Montage gereed in 1 dag
 • Gratis leenauto (excl. brandstof)
 • All-inclusive prijs zonder verrassingen

All-inclusive bij Trekhaakcentrum wil zeggen

 • De trekhaak
 • De kabelset
 • De montage
 • De update van de boordcomputer (indien nodig)
 • Het caravanpakket indien gewenst én geselecteerd
 • Levenslange garantie op montage van de trekhaak en kabelset
 • Het montagecertificaat

Uiteraard vallen extra’s zoals een witte kentekenplaat, een verloopstekker, etc. buiten deze all-inclusive montageprijs.