Motorhuis Hoofddorp
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
Motorhuis Hoofddorp
Sonderholm 164
2133 JJ Hoofddorp
T. 023 - 554 29 20
E. hoofddorp@​motorhuis.nl

Een auto kopen in Hoofddorp? Motorhuis is dé Opel dealer in de regio

Voor betrouwbare occasions en nieuwe auto’s bent u bij Motorhuis aan het juiste adres. Motorhuis Hoofddorp is dé Opel dealer bij u in de buurt.  Bekijk snel ons huidige aanbod en ontdek wat Motorhuis Hoofddorp u te bieden heeft. Profiteer van ons uitgebreide assortiment. Bij Motorhuis vindt u altijd een geschikte auto voor uw huidige situatie. Gaat u voor een Opel Corsa of past een Opel Astra beter bij u? Vestigingsmanager Mohammed Omer en zijn collega’s informeren u graag bij het maken van de beste keus.

Motorhuis Hoofddorp dé autodealer voor uw Opel

De Motorhuis Opel vestiging in Hoofddorp is gelegen aan de Sonderholm 164. Onze prachtige Opel Showroom is goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer. De showroom kunt u bezoeken van maandag t/m vrijdag van 08.30  tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Kijk rustig rond en achterhaal welke auto het beste bij u past, u bent van harte welkom.

Opel & Citroën garage voor APK, reparatie en onderhoud

Bij de motorhuis werkplaats in Hoofddorp bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Onze technici zijn uitstekend opgeleid en beschikken over specifieke kennis van alle Opel én Citroën modellen. Online maakt u altijd gemakkelijk een afspraak voor o.a. een APK, een grote beurt, kleine beurt of reparatie.

Merken bij Motorhuis Hoofddorp

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Motorhuis Hoofddorp

Private lease via Motorhuis Hoofddorp

Bij Motorhuis Hoofddorp is het ook mogelijk om een auto te leasen. Stap voordelig in een nieuwe Opel of Citroën met Motorhuis Private Lease. Wist u dat u bij Motorhuis ook de mogelijkheid heeft een gebruikte auto te leasen? Vragen over autolease bij Motorhuis? U kunt bij onze vestiging altijd terecht voor een persoonlijke toelichting.

Toon route
Motorhuis Hoofddorp
Sonderholm 164
2133 JJ Hoofddorp
T. 023 - 554 29 20
E. hoofddorp@​motorhuis.nl