Motorhuis Leiden
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Leiden
Vondellaan 80
2332 AH Leiden
T. 071 - 535 18 00
E. leiden@​motorhuis.nl

Een occasion of nieuwe auto kopen in Leiden doet u bij Motorhuis

Motorhuis Leiden heeft een breed assortiment aan personenauto’s van verschillende merken en modellen. Bij onze vestiging in Leiden kunt u terecht voor auto’s van het merk Opel, Citroën, Fiat, Fiat professional, Jeep en Abarth. Naast nieuwe auto’s vindt u bij ons ook gebruikte personen- en bedrijfsauto’s, die allemaal met garantie worden geleverd. Bij Motorhuis kunt u rekenen op zekerheid en kwaliteit.

Motorhuis is uw autodealer in Leiden

Uw droomauto kopen, gewoon bij u in de buurt? Kom eens langs onze prachtige showroom in Leiden. Vestigingsmanager Frans Meeuwisse en zijn medewerkers beantwoorden uw vragen graag op deze locatie. Motorhuis Leiden is gemakkelijk te bereiken met de auto. De vestiging bevindt zich aan de rand van het centrum. Parkeren kan direct voor de deur!

Autoreparatie, APK of onderhoud in Leiden

Is het tijd voor een APK, kleine beurt of een grote beurt? Voor werkzaamheden aan uw auto kunt u terecht bij onze werkplaats, naast de showroom. Met onze onlineplanner kunt u de werkzaamheden laten uitvoeren wanneer u dat uitkomt. Natuurlijk kunt u ook eerst een vrijblijvende offerte van ons ontvangen. Hiervoor neemt u contact op met ons Klant Contact Centrum via 088 088 03 22.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Motorhuis Leiden

Zakelijke lease en private lease mogelijkheden bij Motorhuis Leiden

Motorhuis biedt verschillende vormen van autolease aan. Naast zakelijke lease en private lease kunt u bij ons ook kiezen voor occasion private lease. De vele occasions in ons wagenpark maakt het mogelijk om bij Motorhuis gebruikte auto’s te leasen. Daarnaast wordt u met een private lease contract bij ons niet geconfronteerd met een BKR-registratie. Hierdoor heeft u zelf in de hand hoe u uw financiële situatie in de toekomst in wilt richten.

Toon route
Motorhuis Leiden
Vondellaan 80
2332 AH Leiden
T. 071 - 535 18 00
E. leiden@​motorhuis.nl