Detail afbeelding

Fiat Panda

De nieuwe Fiat Panda biedt meer ruimte, comfort, functionaliteit, technologie en veiligheid, terwijl de beste eigenschappen van zijn voorgangers zijn behouden. De derde generatie is simply more. Achter het vertrouwde en plezierige uiterlijk schuilen TwinAir-motoren die kampioen zijn in brandstofbesparing, emissies en prestaties.

Simply more. Nog beter en completer dan de voorgangers Fiat Panda

Nu voor €13.895,-

Standaard zéér luxe

Standaard is de nieuwe Fiat Panda uitgerust met vijf deuren, centrale deurvergrendeling en elektrische ramen. Diverse airbags en anti-whiplash hoofdsteunen biedt veiligheid waarnaar u op zoek bent.

Beschikbare motoren

Naast eerder genoemde 0.9 TwinAir motor is er de 1.2 Fire benzinemotor beschikbaar. Uiteraard kunt u de op en top Italiaanse Panda verder naar uw wensen aanpassen dankzij een breed aanbod van personaliserings-mogelijkheden en tal van interieurkleurstellingen.

De Fiat Panda 2019 is vanaf €13.895,- bij Motorhuis verkrijgbaar.

De Fiat Panda heeft twee avontuurlijk broertjes, namelijk de Fiat Panda City Cross en de Fiat Panda Cross. De Panda City Cross is klaar voor alle uitdagingen. In de stad, maar ook ver daarbuiten en is voorzien van o.a. voorwielaandrijving, speciale velgen, DAB digitale radio, Uconnect-infotainmentsysteem met Bluetooth en smartphone-houder, Pack Style Cross. De Panda Cross is overal op voorbereid: van avontuurlijke offroad-tochten tot dagelijkse uitdagingen in de asfaltjungle. De Fiat Panda Cross is verkrijgbaar vanaf €19.995,- bij Motorhuis.

 

Downloads Fiat Panda