Motorhuis Leiden
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Leiden
Vondellaan 80
2332 AH Leiden
T. 071 - 535 18 00
E. leiden@​motorhuis.nl

Motorhuis dé Fiat dealer in Leiden

Welkom bij Motorhuis Leiden. Dé officiële dealer voor het merk Fiat voor Leiden en omstreken. In de mooie showroom vindt u alle nieuw Fiat modellen en een mix aan Fiat occasions. Wilt u proefrijden in zo’n legendarische stijlicoon de Fiat 500, of zoekt u meer een Fiat voor het hele gezien, dan is de Fiat 500x misschien iets voor u. Kom langs, het verkoopteam van Motorhuis helpt u graag verder. Bent u nieuwsgierig wat Motorhuis op voorraad heeft staan? Kijk dan alvast online

Fiat in Leiden

Bij Motorhuis Leiden staat een team van getrainde Fiat specialisten voor u klaar. Of het nu gaat om informatie over een nieuwe Fiat of dat u uw auto voor onderhoud of reparatie brengt in onze werkplaats. Frans Meeuwisse, de vestigingsmanager van Motorhuis Leiden heeft u van harte welkom. Voor alle Fiat vestigingen van Motorhuis, klik hier.

Fiat dealer in Leiden

Aan de Vondellaan 80 in Leiden, aan de rand van Leiden tegenover museum Naturalis is Motorhuis Leiden gevestigd. Bij het pand van Motorhuis Leiden is voldoende parkeergelegenheid. Mocht u echter gebruik willen maken van het openbaar vervoer, dan is Leiden Centraal met trein en busverbindingen op loopafstand bereikbaar.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Fiat dealer Motorhuis Leiden

Fiat garage in Leiden

Is uw Fiat aan onderhoud toe of heeft uw auto een reparatie nodig? Alex Lee en zijn team staan voor u klaar om uw Fiat de beste service te bieden. Zij werken uitsluitend met Fiat gereedschap, apparatuur en onderdelen zodat uw Fiat met de beste zorg weer de weg op kan. Een afspraak inplannen kan eenvoudig via www.motorhuis.nl/afspraak.

Toon route
Motorhuis Leiden
Vondellaan 80
2332 AH Leiden
T. 071 - 535 18 00
E. leiden@​motorhuis.nl