Opel Astra Hybrid (nieuw)

Klaar voor een volledig nieuwe rij-ervaring? Maak dan kennis met de gloednieuwe Opel Astra Hybrid. De eerste compacte plug-in hybride van Opel die helemaal ontwikkeld en geproduceerd is in Duitsland. Geniet van zijn atletische stijl en toonaangevende technologie. De nieuwe Opel Astra Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert u binnen in nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot.

Dankzij een baanbrekend nieuw design en talloze innovaties, schept het interieur van de nieuwe Astra een ongekend gevoel van rust en ruimte. Het eerste dat opvalt is het grote, overzichtelijke Pure Panel waarop alle informatie wordt getoond die de bestuurder afhankelijk van de situatie nodig heeft. Ook de hoogwaardige ergonomische comfortstoelen bieden ultieme ontspanning. Schitterende Alcantara of lederen bekleding en de ventilatie- en massagefunctie voegen een gevoel van luxe toe. Stap in en geniet!

Compacte maten, grote indruk

Ontdek de nieuwe plug-in hybride-versie, die automatisch overschakelt van de benzinemotor naar elektrische aandrijving, voor een optimale balans tussen efficiëntie en prestaties. Geavanceerde veiligheids- en assistentiesystemen met radartechnologie brengen semi-autonoom rijden weer een stap dichterbij. Dat alles draagt bij tot een ongeëvenaarde rij-ervaring in de nieuwe Astra.

Duitse techniek op zijn best

De nieuwe Astra valt niet alleen op door zijn revolutionair nieuwe design, maar ook door zijn hoogwaardige Duitse technologie, die verzekert dat hij net zo goed presteert als hij eruit ziet. Met geavanceerde assistentie- en veiligheidssystemen overtreft hijalles wat je dacht van een compacte auto te kunnen verwachten. De nieuwste Intellilux LED Pixel-koplampen, een Intelli-Vision 360) camerasysteem dat parkeren en achteruit rijden gemakkelijker en veiliger maakt een en nieuw innovatief head-up display….En dat zijn slechts een paar voorbeelden!

Offerte of proefrit?

Wilt u de Opel Astra zelf ervaren? Kom dan langs bij één van onze Opel showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

 

 

Inruilofferte aanvragen

Elektrisch kom je verder

Gemaakt om efficiënt te rijden

De Opel Astra Hybrid stelt nieuwe normen voor efficiëntie in de compacte klasse. De zuinige brandstofmotor werkt samen met een krachtige elektromotor om op elke afstand zo economisch mogelijk te rijden, met minimale uitstoot. Omdat hij 100% elektrisch kan rijden, heeft u onbeperkte toegang tot milieuzones in en rondom steden.

Eenvoudig opladen

Dankzij Opel’s geavanceerde snellaadtechnologie kun je de Astra Hybrid zowel aan een gewoon stopcontact als bij een publiek laadpunt gemakkelijk opladen. Dat maakt hem optimaal inzetbaar voor korte én langere ritten.

Krachtige Hybride

De elektrische aandrijving van de Astra Hybrid wordt gevoed door een geavanceerde vloeistofgekoeld batterijpakket met een capaciteit van 12,4 kWh. Licht in gewicht, maar met een hoge energiedichtheid. De elektromotor komt in actie als u de hybride of volledig elektrische modus selecteert. Omdat de batterij perfect in de aandrijflijn geïntegreerd is. ligt het zwaartepunt laag, wat de stabiliteit en rijdynamiek ten goede komt.

Prestaties zonder compromissen

Als u in de Opel Astra Hybrid rijdt, profiteert u van de optimale combinatie van prestaties en efficiëntie. Onder de motorkap werkt de energieke 1.6 Turbo-benzinemotor met een vermogen van 150 pk perfect samen met de 81 kW-elektromotor. Het resultaat is een ongekend grote gecombineerde kracht met een systeemvermogen van 180 pk.

Ongekend dynamisch

Of u nu een kort ritje maakt of een grote afstand rijdt, zo zuinig mogelijk wilt rijden of voluit wilt gaan: de Opel Astra Hybrid levert precies de prestaties waar je om vraagt. Daarvoor staan de soepele, alert reagerende 8-traps automaat en een direct beschikbaar maximaal koppel van 360 Nm garant.

Verder dan je had gedacht

De Astra Hybrid is voorzien van een i-Booster regeneratief remsysteem, dat hem nóg efficiënter maakt, door de energie die tijdens het remmen en snelheid minderen anders  verloren zou gaan, terug te winnen en op te slaan, zodat u elektrisch rijbereik groter wordt.

Slim rijden

De Astra Hybrid is uitgerust met een geavanceerd controlesysteem dat u informeert over diverse voertuigfuncties zonder u te overladen met onnodige details. Het systeem zorgt dat u in één oogopslag op de hoogte blijft van zaken als het verwachte rijbereik en uw energieverbruik, die overzichtelijk op het Pure Panel®  wordt getoond.

 

Downloads Opel Astra Hybrid (nieuw)