Opel Astra (nieuw)

De nieuwe Opel Astra is onweerstaanbaar en trekt gegarandeerd uw aandacht. Met zijn gedurfde en pure design, waarin de nieuwe Opel Vizor centraal staat, maakt hij een verzekerde indruk. De Astra is een synoniem voor baanbrekend Duits design. Een auto die veel meer biedt dan alleen praktisch gemak en dagelijks rijplezier. Dit is de gloednieuwe Astra: gedurfd, opvallend en zelfverzekerd!

Rust en ruimte op zijn mooist

Dankzij een baanbrekend nieuw design en talloze innovaties, schept het interieur van de nieuwe Astra een ongekend gevoel van rust en ruimte. Het eerste dat opvalt is het grote, overzichtelijke Pure Panel waarop alle informatie wordt getoond die de bestuurder afhankelijk van de situatie nodig heeft. Ook de hoogwaardige ergonomische comfortstoelen bieden ultieme ontspanning. Schitterende Alcantara of lederen bekleding en de ventilatie- en massagefunctie voegen een gevoel van luxe toe. Stap in en geniet!

Compacte maten, grote indruk

Ontdek de nieuwe plug-in hybride-versie, die automatisch overschakelt van de benzinemotor naar elektrische aandrijving, voor een optimale balans tussen efficiëntie en prestaties. Geavanceerde veiligheids- en assistentiesystemen met radartechnologie brengen semi-autonoom rijden weer een stap dichterbij. Dat alles draagt bij tot een ongeëvenaarde rij-ervaring in de nieuwe Astra.

Duitse techniek op zijn best

De nieuwe Astra valt niet alleen op door zijn revolutionair nieuwe design, maar ook door zijn hoogwaardige Duitse technologie, die verzekert dat hij net zo goed presteert als hij eruit ziet. Met geavanceerde assistentie- en veiligheidssystemen overtreft hijalles wat je dacht van een compacte auto te kunnen verwachten. De nieuwste Intellilux LED Pixel-koplampen, een Intelli-Vision 360) camerasysteem dat parkeren en achteruit rijden gemakkelijker en veiliger maakt een en nieuw innovatief head-up display….En dat zijn slechts een paar voorbeelden!

Introductie van de nieuwe Astra zal in het najaar van 2021 plaatsvinden

 

 

gedurfd design Opel Astra (nieuw)

Nu voor