Detail afbeelding

Opel Astra

De Astra is al jaren hét kampioensmodel van Opel. Toch weet Opel met de nieuw Astra 5-deurs en Sports Tourer weer een nieuwe standaard in de compacte klasse neer te zetten. Beide modellen zijn voorzien van de meest geavanceerde techniek en hebben een adembenemend design. Ze zijn zelfs zo vernieuwend dat de Duitse autobladen de Astra hebben beloond met het ‘Golden Steering Wheel 2015’.

Opel Astra gewicht

Alles aan de nieuwe Astra is ontworpen met een nadruk op efficiëntie. Zo is door het gebruik van lichte en stijve staalsoorten ruim 120 kilogram bespaard op de carrosserie en het onderstel. Ook is de uitlaat met 4,5 kilo ruimt 25% lichter en door het lagere gewicht van de auto kon het remsysteem 10 kg lichter worden uitgevoerd terwijl de remprestaties zijn toegenomen ten opzichte van de voorganger van de Astra. Het geheel vernieuwde motorblok is gemaakt van aluminium en bespaart daarmee nog eens 10 kilo aan gewicht, net als de compacte en moderne versnellingsbak.

De Opel Astra is verkrijgbaar als 5-deurs vanaf €24.299,-. Voor wie meer ruimte wenst is er de Sports Tourer station wagon vanaf €25.599,-. Beide modellen worden geleverd met de nieuwste generatie 1.0 of 1.4 Turbo benzinemotor of 1.6 CDTI. Deze nieuwste generatie Opel motoren is speciaal afgestemd op het lagere gewicht van de nieuw Astra waarmee pittige prestaties en een soepel rijgedrag worden gegarandeerd.

Kom nu de nieuwe Astra zelf bekijken in een van de Motorhuis Opel showrooms of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Onderhoudsabonnement

Opel maakt zorgeloos auto rijden mogelijk voor iedereen. Zo is er voor de Opel Astra al een lekker duidelijk onderhoudsabonnement vanaf €6,- per maand. Je kiest zelf wat je in het Onderhoudsabonnement wilt opnemen. Het basispakket bestaat uit de verlengde garantie en je kunt kiezen of je daar Onderhoud, Slijtage en Banden aan toe wilt voegen

Private lease v.a. €319,- Opel Astra

Nu voor €24.299,-

Nieuwe Astra uitvoeringen

De nieuwe Opel Astra is verkrijgbaar in vier uitvoeringen: Selection, Edition, Business+ en Innovation. Zo is er altijd een uitvoering die bij u past en welke u ook nog eens kunt personaliseren door extra opties aan de auto toe te voegen. Voor €24.299,- rijdt u al in de Opel Astra 1.0 Turbo Start/Stop Selection 5-deurs.

Opel Astra Acties

Motorhuis Opel heeft ook voor de Opel Astra regelmatig acties op voorraadmodellen. Mis deze acties niet en profiteer van veel voordeel. Bekijk onze Opel acties.

Downloads Opel Astra