Campagne afbeelding

Detail afbeelding

Opel Combo

Welke zakelijke plannen u ook heeft, de Opel Combo heeft er de ruimte voor. Dankzij zijn extra brede schuif- en achterdeuren neemt u alles en iedereen met gemak mee. De Combo heeft een laadvermogen van bijna een ton! Dit is onder meer te danken aan de innovatieve Bi-Link achterwielophanging. Dit systeem zorgt ook voor betere rijeigenschappen en rijcomfort.

Ook biedt de Combo talloze praktische systemen en geavanceerde veiligheidssystemen. En hij is ook nog eens ontzettend zuinig met zijn lage brandstofverbruik, lage onderhoudskosten en goede restwaarde.

Actie Opel Combo bedrijfswagen

Profiteer nu 5 jaar lang van 0% rente! Zo stapt u voordelig in uw nieuwe Opel Combo boordevol extra’s voor een vast maandbedrag zonder rente, 5 jaar lang! Bovendien krijgt u een gratis inrichting of ombouw t.w.v. €1.500!

5 m3 en bijna 1 ton laadvermogen Opel Combo

Nu voor € 9.999,-

Advies op maat

  • Bij ons vindt u alles onder één dak. Zo kunnen wij u en uw medewerkers optimaal voorzien in alle mobiliteitsbehoeften; van levering van nieuwe auto’s, onderhoud en schadeherstel tot en met verhuur en leasing.
  • Wij geven deskundig advies en denken met u mee over zaken als wagenparkbeleid & autoregelingen, kostenbesparingen & efficiëntieverbeteringen en het voeren van een verantwoord duurzaamheidsbeleid.
  • Elk bedrijf heeft zijn eigen autobeleid. Daarom maken wij afspraken op maat voor uw bedrijf, met 1 centraal aanspreekpunt.
  • Ook houden wij u graag up to date met actuele informatie over bijv. nieuwe modellen, acties en fiscaliteiten.
  • Mogelijkheid tot het ‘Turnkey’ afleveren van voertuigen, afgestemd op uw specifieke wensen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere inrichting, betimmering en bestickering.

Het zakelijke contact persoonlijk houden, daar staan wij voor. Daarom maken wij graag een afspraak met u!