Motorhuis Velsen | Het Occasionhuis
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Velsen | Het Occasionhuis
Zeilmakerstraat 15
1991 JC Velserbroek
T. 088 - 088 0300
E. velsen@​motorhuis.nl

De perfecte bedrijfsauto kopen bij Motorhuis Velsen

Motorhuis Velsen is uw adres voor nieuwe bestelauto’s, occasions en onderhoud. Op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto voor uw bedrijf? Motorhuis Velsen is dé Opel dealer bij u in de buurt. Naast nieuwe auto’s vindt u een ruime keuze aan gebruikte bedrijfsauto’s die allemaal met garantie worden geleverd.

Motorhuis is uw autodealer in Velserbroek

Bezoek onze prachtige showroom in Velserbroek. Motorhuis Velsen vindt u aan de Zeilmakerstraat 15. Bij deze vestiging kunt u bijvoorbeeld terecht voor een nieuwe Opel Combo, Vivaro of Movano. Bekijk online het actuele aanbod van deze vestiging en kom gerust een keer langs voor een proefrit. Servicemanager Menno Stricker en zijn medewerkers verwelkomen u graag in deze vestiging.

Motorhuis Velsen ook voor uw APK, onderhoud en autoreparatie

Zoekt u een betrouwbaar adres voor onderhoud, reparatie en garantie voor uw Opel? Voor deze werkzaamheden kunt u ook terecht bij Motorhuis Velsen. Onze service is snel en zonder onverwachte kosten. Bij ons servicecenter worden er geen extra reparaties uitgevoerd zonder daarover eerst met u te overleggen. Zo weet u altijd wat u van ons kunt verwachten. Maak gemakkelijk een afspraak voor een APK, een grote beurt of een kleine beurt via de online afspraken planner.

Officiële vestiging van Trekhaakcentrum

Motorhuis Velsen is aangesloten bij de franchiseformule van Trekhaakcentrum.nl. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om voor bijna iedere auto een passende trekhaak oplossing te bieden.

Ontdek de mogelijkheden en bereken de kosten 

Via de kentekentool kunt u direct een gespecificeerde montageprijs voor uw auto opvragen. Door het invullen van uw kenteken of door middel van merk & model selectie, verschijnen de verschillende mogelijkheden voor de trekhaak en aansluiting.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Opel dealer Motorhuis Velsen | Het Occasionhuis

Autolease bij Motorhuis

Zakelijk leasen, private lease of occasion private lease, bij Motorhuis Velsen kunnen we u verschillende mogelijkheden aanbieden. Een auto leasen bij Motorhuis betekent onbezorgd een nieuwe of gebruikte (bedrijfs-)auto rijden tegen een vast bedrag per maand met transparante voorwaarden. Verzekering, onderhoud, motorrijtuigbelasting en reparaties zijn bij de prijs inbegrepen. U hoeft alleen nog maar te tanken. Meer informatie? U kunt bij ons altijd terecht voor een persoonlijke toelichting over de verschillende mogelijkheden.

Toon route
Motorhuis Velsen | Het Occasionhuis
Zeilmakerstraat 15
1991 JC Velserbroek
T. 088 - 088 0300
E. velsen@​motorhuis.nl