Showroom Den Haag

Vanuit de vestigingen Forepark, Kerketuinen en Binckhorstlaan in Den Haag kunnen wij u alles bieden op het gebied van mobiliteit. In onze showrooms presenteren wij u de nieuwste modellen van Opel en Citroën.
 Contact opnemen

Vanuit de vestigingen Forepark, Kerketuinen en Binckhorstlaan in Den Haag kunnen wij u alles bieden op het gebied van mobiliteit. In onze showrooms presenteren wij u de nieuwste modellen van Opel en Citroën. Naast nieuwe auto’s hebben wij ook een brede selectie aan gebruikte auto’s voor u klaar staan. Wij kunnen u adviseren bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto.

Showroom Den Haag ook voor de zakelijke markt

Naast aanschaf van een auto kunt u bij onze autodealer Den Haag ook terecht voor andere (zakelijke) mobiliteitsoplossingen zoals lease, shortlease en verhuur. Daarnaast denken wij ook graag met u mee als het gaat om duurzame mobiliteit. Een scan van uw wagenpark is hierbij een eerste stap om inzicht te krijgen over de wijze waarop uw huidige mobiliteit is ingericht. Op basis van de resultaten van deze fleetscan adviseren wij u graag over de mogelijke mobiliteitsbesparingen.

Voor de gehele regio

Motorhuis Den Haag is de dealer voor inwoners uit omgeving Voorburg, Rijswijk, Scheveningen, Naaldwijk en ‘s-Gravenzande. Wij zien u graag in de showroom of werkplaats. U bent méér dan welkom.

Werkplaatsafspraak Contact opnemen

Nieuws

Business Days

Lees verder

Onze acties

Fiat Panda Cross

  • Van: €21.242,00
  • Uw korting € 2.000,-
  • Voor: Voor €19.242,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen