Showroom Heemskerk

Vanuit deze vestiging in Heemskerk kunnen wij u alles bieden op het gebied van mobiliteit. In onze showroom presenteren wij u de nieuwste modellen van Opel, Citroën en Fiat. Naast nieuwe auto’s hebben wij ook een brede selectie aan gebruikte auto’s voor u klaar staan. Wij kunnen u adviseren bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto.


Contact opnemen

Showroom Heemskerk ook voor de zakelijke markt

Naast de aanschaf van een auto kunt u bij onze autodealer Heemskerk ook terecht voor andere (zakelijke) mobiliteitsoplossingen zoals lease, shortlease en verhuur. Daarnaast denk wij ook graag met u mee als het gaat om duurzame mobiliteit. Een scan van uw wagenpark is hierbij een eerste stap om inzicht te krijgen over de wijze waarop uw huidige mobiliteit is ingericht. Op basis van de resultaten van deze fleetscan adviseren wij u graag over de mogelijke mobiliteitsbesparingen.

Voor de gehele regio

Motorhuis Heemskerk is de dealer voor inwoners uit omgeving Heemskerk, Castricum, Beverwijk, Uitgeest en Akersloot. Wij zien u graag in de showroom of werkplaats. U bent méér dan welkom.

Werkplaatsafspraak Contact opnemen

Nieuws

5 jaar garantie, 5 jaar financieren tegen 5% rente

Lees verder

Onze acties

C3 Aircross PureTech Feel nu met € 2.931,- korting

  • Van: €32.929,00
  • Uw korting € 2.93100
  • Voor: Voor €29.998,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen