Showroom Leiden

Vanuit onze vestiging in Leiden kunnen wij u alles bieden op het gebied van mobiliteit. In onze showroom presenteren wij u de nieuwste modellen van Opel, Citroën, Alfa Romeo en Fiat. Naast nieuwe auto’s hebben wij ook een brede selectie aan gebruikte auto’s voor u klaar staan. Wij kunnen u adviseren bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto.


Contact opnemen

Showroom Leiden ook voor de zakelijke markt

Naast de aanschaf van een auto kunt u bij onze autodealer Leiden ook terecht voor andere (zakelijke) mobiliteitsoplossingen zoals lease, shortlease en verhuur. Daarnaast denk wij ook graag met u mee als het gaat om duurzame mobiliteit. Een scan van uw wagenpark is hierbij een eerste stap om inzicht te krijgen over de wijze waarop uw huidige mobiliteit is ingericht. Op basis van de resultaten van deze fleetscan adviseren wij u graag over de mogelijke mobiliteitsbesparingen.

Voor de gehele regio

Motorhuis Leiden is de dealer voor inwoners uit omgeving Leiden, Duin en Bollenstreek, Katwijk, Valkenburg, Rijnsburg, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude. Wij zien u graag in de showroom of werkplaats. U bent méér dan welkom.

Werkplaatsafspraak Contact opnemen

Nieuws

Fiat professional pro days

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa-e 50-kWh Elegance met € 8.450,- korting

  • Van: €38.377,00
  • Uw korting € 8.450,-
  • Voor: Voor €29.927,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen