Motorhuis Kerketuinen (Den Haag)

  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Kerketuinen (Den Haag)
Kerketuinenweg 70
2544 CW Den Haag
T. 070 - 309 89 80
E. kerketuinen@​motorhuis.nl

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Motorhuis Kerketuinen (Den Haag)

Showroom

Motorhuis heeft een prachtige showroom in Den Haag Kerketuinen vol met Opel en Citroën personenauto’s. Bij de Motorhuis vestiging Kerketuinen in Den Haag  kunt u terecht voor verkoop, onderhoud, reparatie en garantie van personenauto’s van Opel en Citroën. Edwin Neijhoft, Harry Nieuwenhuysen en hun medewerkers staan er dagelijks voor u klaar.

Onderhoud

Voor onderhoud, reparatie en garantie voor Opel en Citroën modellen kunt u ook bij onze werkplaats terecht. Voor o.a. apk, distributieriem vervangen en een grote of kleine beurt voor uw auto kunt u direct online een afspraak maken.

Bandenservice

Voor opslag van uw autobanden kunt u bij ons terecht tijdens de vooraf aangekondigde periodes. Houdt daarom goed onze actie pagina in de gaten! Voor het aanschaffen van nieuwe autobanden kunt u online een bestelling plaatsen op onze unieke autobanden website.