Fiat onderhoudsbeurt

Fiat onderhoudsbeurt

Fiat heeft een ruim aanbod van onderhoudspakketten om ervoor te zorgen dat u altijd met een gerust gevoel de weg op kan. We lichten graag de drie belangrijkste pakketten toe. Wilt u voor regulier onderhoud van uw Fiat worden ontzorgd? Gebruik dan de voordelige all-in pakketprijzen van Fiat en Motorhuis.

Contact opnemen Werkplaatsafspraak


Pakketprijzen

De kosten van de voordelige all-in pakketprijzen en werkzaamheden voor de onderhoudsbeurt zijn vóóraf vastgesteld. Op basis van uw kenteken, model-code of omschrijving van uw Fiat kunt u de prijs voor uw onderhoudsbeurt online berekenen.

Onderhoud op maat

Rijdt u niet veel kilometers en is uw Fiat jonger dan vijf jaar? Dan is Onderhoud op Maat ideaal voor u. Uw Fiat hoeft dan slechts één keer per jaar voor een onderhoudsbeurt naar Motorhuis. Noodzakelijk extra onderhoud wordt pas uitgevoerd bij het kilometrage dat daarbij hoort. U weet vooraf welk onderhoud nodig is én wat het kost. Uw voordeel? Vast laag onderhoudstarief, vaste all-in prijzen en gratis APK.

Original Care

Voor Fiat van 5 jaar en ouder is er Original Care. De all-in-onderhoudsbeurt voor een vast en scherp tarief, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Deze onderhoudsbeurt is inclusief het verversen van de motorolie, controle op 15 essentiële punten, het vervangen van het oliefilter, het bijvullen van de vloeistoffen en APK.
Er wordt uitsluitend gebruikgemaakt van originele Fiat-onderdelen. Zo blijft uw Fiat in topconditie en behoudt bovendien z’n waarde.

Extra onderhoudsmodules op de standaard all-in-beurt

Kijk voor de prijzen van de Fiat Original Care-onderhoudsbeurt op orginalcare.nl. Daar kunnen extra onderhoudsmodules aan worden toegevoegd als het nodig is.

+ Bougies
Wanneer de bougies versleten zijn, zal de motor onregelmatig draaien, wat zorgt voor slijtage en de kans vergroot op een beschadigde motor. Daarom is het belangrijk deze regelmatig te vervangen.

+ Luchtfilter € 30,-
Het luchtfilter filtert de door de motor aangezogen lucht. Wanneer het filter verontreinigd is, zal dit negatieve gevolgen hebben voor het lucht-brandstofmengsel en kan de auto hierdoor meer brandstof gaan verbruiken.

+ Pollenfilter € 40,-
Een vervuild pollenfilter kan de ramen sneller doen beslaan en voor onaangename geurtjes zorgen. Als de pollen minder goed gefilterd worden, kan er bovendien een allergische reactie ontstaan bij inzittenden. Bent u allergisch? Vraag dan naar het Prime Filter (€ 89.-)

+ Remvloeistof € 70,-
Remvloeistof veroudert, maar trekt ook vocht aan. Hierdoor zal de remkracht verminderen of, in het ergste geval, verliezen de remmen hun werking.

 

Zoals u ziet is er altijd een pakket dat bij uw Fiat past. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze service adviseurs.

Terug naar overzicht

Nieuws

Fiat professional pro days

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa-e 50-kWh Elegance met € 8.450,- korting

  • Van: €38.377,00
  • Uw korting € 8.450,-
  • Voor: Voor €29.927,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen