Over ons

Motorhuis is begonnen als ‘Het Motorhuis’ in 1919, gevestigd te Leiden. De vier oprichters waren de broers Abraham, Gerard, Hendrik en Jan Boon. In een klein pand aan de Oude Vest 33 maakten zij een voorzichtige start. In 1922 verkregen de drie broers het officiële agentschap van Ford.

Geschiedenis van Motorhuis

MOTORHUIS Daar rijdt iedereen mee weg

Met meerdere showrooms en servicecentra gevestigd in Noord- en Zuid Holland is Motorhuis een middelgroot autodealerbedrijf in Nederland. Motorhuis wordt gekenmerkt door  de klantvriendelijke service en het enthousiasme en passie voor het autovak. Voor aanschaf van nieuwe en gebruikte personenauto’s, bedrijfswagens en het volledig onderhoud van uw Opel, Citroën, Jeep, en Fiat is Motorhuis uw vertrouwde adres. Onze voorraad gebruikte personen- en bedrijfswagens, die allemaal met volledige garantie tot wel 24 maanden worden geleverd, is een mooie mix van diverse merken en prijsklasse. Zo is er voor iedereen een occasion waar je gelijk mee weg rijdt. In onze werkplaatsen werken uitstekend opgeleide en gepassioneerde technici. Zij zijn gespecialiseerd in de diverse merken personen- en bedrijfswagens die we voeren. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende servicewerkzaamheden zoals onderhoud, reparaties, apk en de aanschaf en inbouw van allerhande apparatuur en accessoires.

Spuigroep BV

Motorhuis is de autodealertak van Spuigroep BV, waar bedrijven terecht kunnen voor de koop en onderhoud van (bestel-)auto’s. Motorhuis begeleidt bedrijven graag bij de op- en aanbouw van bedrijfswagens. Voor specifieke uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld een koelwagen, een bedrijfswagen met een laadbak of een gesloten bestelwagen met betimmering en imperiaal kunnen bedrijven bij Motorhuis terecht.

Spuigroep BV is een holding met meerdere werkmaatschappijen, actief in de automotive branche. Bedrijven die op zoek zijn naar de beste mobiliteitsoplossing, zijn bij deze bedrijven aan het goede adres. Spuigroep BV houdt zich bezig met het exploiteren van tankstations, autodealer activiteiten, het verhuren van auto’s en aanhangers alsmede autoleasing activiteiten. Voorbeelden van bekende onderdelen zijn: Avis (autoverhuur), Motorhuis (autodealerbedrijven), Multilease (leasemaatschappij), Autoschadehuis (schadeherstelbedrijf) en Achilles Brandstoffen Maatschappij (AVIA).

Algemene voorwaarden BOVAG

Op alle aankopen bij Motorhuis zijn de Algemene Voorwaarden BOVAG van toepassing. De meest recente versie kunt u hier downloaden. https://www.bovag.nl/garantievoorwaarden

Vragen of meer informatie over Motorhuis?
Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact met ons op.

direct contact

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws

Fiat Pro Voorraadweken

Lees verder

Onze acties

Fiat Panda Cross

  • Van: €21.242,00
  • Uw korting € 2.000,-
  • Voor: Voor €19.242,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen