Motorhuis Private Lease leaseauto inleveren

Aan het einde van het leasecontract is het tijd om de leaseauto in te leveren. Hoe dit bij Motorhuis werkt, leest u hieronder. Motorhuis Private leaserijders ontvangen deze informatie over de inleverinstructie een maand voor de einddatum ook per e-mail. Mocht u nog vragen hebben over het inleveren van de auto, neem dan gerust contact met ons op.

Stappen voor inleveren Motorhuis Private Leaseauto:

1. Maak online een afspraak voor het inleveren van de auto.

Via onderstaande button kunt u online gemakkelijk en snel een afspraak maken voor het inleveren van de leaseauto. U kunt de leaseauto inleveren bij een Motorhuis vestiging bij in de buurt. U kunt tot vijf werkdagen voor de einddatum van het leasecontract en het inleveren van de auto het formulier voor de afspraak invullen.

2. Bekijk het Motorhuis innameprotocol vóór het inleveren van de auto.

In het innameprotocol staat omschreven hoe de Motorhuis private leaseauto ingeleverd dient te worden (schoon en voorzien van diverse zaken) en welke schades acceptabel of niet acceptabel zijn. Eventuele reclame uitingen moeten verwijderd zijn. Bij de inname kunnen kosten worden doorberekend indien de auto niet schoon is of als er zaken ontbreken.

3. Meld schade vooraf.

Meld eventuele schade(s) vóórdat de auto wordt ingeleverd. Dit kan via onze website of telefonisch tijdens kantooruren via 071 – 5351824. Twijfelt u of een schade acceptabel of niet acceptabel is? Neem dan gerust contact met ons op. NB. Een niet gemelde schade zou kunnen resulteren in een hogere doorbelasting dan het eigen risico.

4. Definitieve inspectie van de auto.

Nadat u de auto heeft ingeleverd bij een Motorhuis vestiging, vindt de definitieve inspectie van de auto plaats door een verkoopadviseur. De leaserijder krijgt het rapport per e-mail toegestuurd.

NB. Deze inleverprocedure is alleen voor Motorhuis Private leaseauto’s waarvan het leasecontract binnen een maand eindigt. De procedure geldt niet voor andere leaseauto’s.

Motorhuis Private Lease meer weten over inleveren Private-lease auto